Geopeitus kogub kuulsust! :D

Näitan tulemusi 16-30 / 272
aints22. jaanuar 2008 kell 16:52

Sorry, ma ei olnud kirjutamise hetkel seda Ekspressi nupukest lugenud.

Aga seda ebameeldivam oli mulle see üllatus. Iseäranis seepärast, et peaasjalikult käib "Kodutohtris" ikka jutt minust, mitte "riigikontrolörist". Vestluse käigus andsin Kati Murutarile meie veebilehe aadressi ja seal tema selle info siis võttis. Kahju, et kontrollimatult.

Kuid hoolimata sellest kahetsusväärsest apsakast julgen ikkagi arvata, et Murutari tekst lisas geopeituse kuvandile positiivsust.

anonüümne27. jaanuar 2008 kell 23:21

We'd like to know more about geocaching in your part of the world.

www.geocachermagazine.com

Thank you!

joonas4448. juuni 2008 kell 22:02

juhuslikult veebi sirvides jäi selline naljakas asi ette: http://www.pakrisaared.ee/v2/index.php?74

kpihus9. juuni 2008 kell 13:51

Huvitav, kas selle retke käigus otsitakse scoutchpati aare kah üless ? selle vihjed ju hoopistykis mandril

ove12. juuni 2008 kell 11:28

Küsisin huvi pärast järgi, mis aardeid retke käigus otsitakse ja muretsemiseks pole põhjust. Nimelt otsitakse retkel ainult Lilla Rägo-t.

caro27. juuli 2008 kell 10:55

Sattusin kuulma Vikerraadios reklaami saatele "Deutsche Welle". 27.juulil pärast 22-seid uudiseid tutvustatakse saates muuhulgas ka geopeitust. Huvilised raadiote juurde!

katsulas28. juuli 2008 kell 08:34

...ja saade on ka järelkuulatav: http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=986071 - enamvähem viimase kolmandiku alguses.

"Geopeitus on hoopis midagi enamat, kui lihtsalt mõne inimese veidrus..." ;)

algaja28. juuli 2008 kell 08:53

Lisatud failis näitas Winamp jutu alguseks minutit number 31.

joonas44428. juuli 2008 kell 09:53

tüüp...

kas on probleem minus või on see muusika, mida seal saates mängitakse, täiesti nõrk...?

miki14. oktoober 2008 kell 16:01

Üleskutse: Ärme siis postita linke, mis reedavad aarde või mõne vahepunkti asukohta. See oleks peaaegu sama, mis peitja poolt higi ja vaevaga koostatud multiaarde lõpp-punktile osutada, et "asub seal kännu all". Ja kogu põnevus läheb kaduma.

Vastasel juhul siis peab peitja jalad tagumiku alt võtma ja hästi toreda aarde kontseptsiooni muutma.

Kui kusagile veebi ilmubki mõni paljastav vihje, siis las ta olla seal vaikselt. Võib peitjale privateate saata ja las otsustab ise, mis edasi teha.

teemaväline: Tänud geokrahvile kõigi nende toredate aarete eest, mis mul seni on õnnestunud leida. Kohad on toredad ja mõistatused lahendatavad. Jõudu! :!)-D

caro13. detsember 2009 kell 19:46

Leidsin, et geopeitust tutvustatakse ka lehel Visitestonia.com (tu)

Joonase aare on seal koos mõnede teistega ka ära märgitud nii, et Joonas, sul on lausa rahvusvaheline kohustus geopeituse lippu kõrgel hoida (:!D

joonas44413. detsember 2009 kell 20:36

YES!! mu elu on korda läinud!

algaja13. detsember 2009 kell 21:01

Sa võiksid oma kordaläinud elust siia mõned seigad kirja panna. Seda nimetatakse logimiseks.

kolla14. detsember 2009 kell 08:12

Joonas, tegelikult on algajal õigustatud küsimus, miks sa enam ei logi?! Sinu lugusid oli igavesti vahva lugeda ja mina tunnen neist igatahes puudust. Vahel näed kuskil logiraamatus, et ohoo, Joonas just käinud, aga lehel ei midagi.

joonas44414. detsember 2009 kell 17:35

no kui nii selgelt küsitakse (ehkki foorumiteema on vist pisut vale), siis peab vastama. kasutan paavo sarnase arupärimise peale kirjutatud vastust (lühendatud kujul):

"...aga suurem takistus on see, et olen jõudnud seisu,

kus aeg on täiesti otsas. ajapuudus on nii karjuv,
et ma ei saa isegi nädalavahetusel ennast välja
magada. pühapäeval tegin 14 tundi järjest esseed
impressionismist, täna kirjutasin kuus tundi
järjest koolis (pärast kuute koolitundi) kirjandit
ja ei jõudnudki valmis... lisaks veel kodune
õppimine, tunnid, tööd, tööd, tööd... ohhhh...

ilmeikam võrdlus on vast see, et suvekuudega
leidsin ma kokku umbes 250 aaret. alates septembri
algusest olen leidnud ümmarguselt sada aaret. mis
näitabki mu otsust, mille vaikselt juba pärast
paari nädalat 11. klassi vastu võtsin (peale
selle, et 11. klass imeb nii kõvasti, et valus
hakkab) - et tõmban (ajutiselt) geopeitusest
natuke tagasi. üritan oma aardeid enam-vähem ok
seisus hoida ja kodutrepile peidetud aarded üles
otsida, kuid muidu eriti ei tegele sellega. "

homme on näiteks füüsikas töö, millest sõltub veerandihinne, ka matemaatikas tuleb veel see nädal töö ning järgmisel esmaspäeval keemias kah. aga üldiselt võib öelda, et pärisorjus lõppeb selle nädala reedel suure pauguga.

ehk lühikokkuvõttes - olen stand by režiimil.

Näitan tulemusi 16-30 / 272