Näitan tulemusi 1-15 / 303
caro7. november 2011 kell 17:48

Saaremaal uus aare Suur Tõll. Kiirustage, seltsimehed, unetud! :)

kaits74718. jaanuar 2012 kell 20:44

Tallinnale oleks vaja juurde uusi turismitooteid, mis füüsiliselt jääksid kaugemale vanalinnast ja kesklinnast laiemalt, leiab EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso.

kaits74714. mai 2012 kell 05:38
pekadrip14. mai 2012 kell 12:05

kaits747 kirjutas:
-------------------------------------------------------

Uus aare Viljandis
http://www.geocaching.su/?pn=101&cid=11811

:) Võimaldab jalutuskäigu Viljandis ja kui ma kõigest õieti aru saan, siis ongi ta ainult virtuaalne aare ehk siis, kuigi "lõpp" tuleb 160 m reegliga vastuolus olevasse kohta, siis vastuolu ei ole kah. :D

tomiandrep15. august 2012 kell 18:20

www.GeoCaching.com uus AARE mustamäel!

jpbarr16. august 2012 kell 06:56

Veel üks uus aare

geocaching.com

speedy26. august 2012 kell 21:23

Aardepeitja Karl avaldas minu GC logi peale soovi lasta aare "Mustamäe kaunitar" ka GP lehel üles riputada.

Kuna ma ise pole seda aaret leidnud, palun aarde sobivuse korral seda teha mõnel teisel vabatahtlikul.

Mina, aardepeitja ja ilmselt kogu (ainult) GP lehte kasutav kogukond on tänulikud. Aitäh!

[size=small]Kui peitjal 25 leidu täis saab, anname aarde kasutajalt geocaching hea meelega üle. Peitjat sellest informeeritud.[/size]

Paavo

tomiandrep kirjutas:

www.GeoCaching.com uus AARE mustamäel!

morgot27. august 2012 kell 09:17

Nüüd on minul hämming.

Mis mõte on reegleid kehtestada kui nendest minnakse lihtsalt mööda.

speedy kirjutas:

Kui peitjal 25 leidu täis saab, anname aarde
kasutajalt geocaching hea meelega üle. Peitjat
sellest informeeritud.

Paavo

Tegelasel pole isegi GC lehe järgi niipalju leide. kui vaja oleks.

caro28. august 2012 kell 10:56

Rammu saarele on lätlased uue aarde pannud. Kirjeldus on parimates seiklusromaanide stiilis :)

Last Minute

speedy28. august 2012 kell 14:03

Leho, GC lehel pole leidmistepiirangut, GP lehel aarete kvaliteedi hoidmiseks pärast on.

Kui GC lehel avaldatakse aare ja see on igati pädev, pole põhjust seda GP lehelt eemal hoida. Kõik Eestisse peidetud aarded peaks ju ikka ka GP lehel kättesaadavad olema - meie kõigi huvides.

Kui peitja saab ka GP lehel 25 aaret logitud, saab aarde talle igati reeglitepäraselt üle anda. Seni on aare avaldatud GO lehel kasutaja geocaching alt.

Eks see natukene kahe otsaga asi on. Samas on 25 aarde leidmise reeglil põhjus - aarete kvaliteet nagu reegli ka juures kirjas. Samamoodi on hea põhjus ja meie kõigi huvides, et kõik Eestisse peidetud pädevad aarded olgu ka GP lehel avaldatud.

Peale selle on põhjendatud erandid võimalikud :)

morgot kirjutas:

Nüüd on minul hämming.
Mis mõte on reegleid kehtestada kui nendest
minnakse lihtsalt mööda.

speedy kirjutas:

Kui peitjal 25 leidu täis saab, anname aarde
kasutajalt geocaching hea meelega üle. Peitjat
sellest informeeritud.

Paavo

Tegelasel pole isegi GC lehe järgi niipalju
leide. kui vaja oleks.

kivist28. august 2012 kell 14:25

No aga samas kui aare on piisavalt kvaliteetne, et see juba GP lehel avaldati, miks mitte siis peitja enda konto alt (eeldusel, et tal siin üldse konto on) ? See, kas ja millal tal see 25 leidu täitub ei muuda ju enam antud aarde kvaliteeti.

Et põhimõtteliselt tubli poiss, et peitsid aga õigusi sul sellele ei ole, sest meil on reeglites selline punkt ja ajame jälle piinliku täpsusega näpuga järge. Pigem tehke siis paar testleidu, kontrollige kas vastab kõigile teie kõrgetele standarditele ja ongi asi ants. Inimesed on erinevad ja mõnel paari leiuga inimesel võib ka olla väga hea idee ja teostusega aare :-)

miki28. august 2012 kell 14:48

kivist kirjutas:

Pigem tehke siis paar testleidu,
kontrollige kas vastab kõigile teie kõrgetele
standarditele ja ongi asi ants. Inimesed on
erinevad ja mõnel paari leiuga inimesel võib ka
olla väga hea idee ja teostusega aare :-)

Aga nii juhtuski ju seekord, et peale paari testleidu asi avalikuks sai. Samas mina ei leia, et see 25 aarde piirang nii ületamatu takistus oleks, et seetõttu midagi head peitmata jääb. Meil on üle 1300 aktiivse aarde ning natuke teisi karpe piiluda ei teeks ju paha? Nii kiire ka ei ole selle hea aarde avalikustamisega, päriselt ei ole. Selle vastikult nõmeda reegli ja (muude reeglite) piinliku täpsusega järje ajamise tulemusel on eesti aarete kvaliteet minu hinnangul päris hea ning need "teie kõrged standardid" on tegelikult meie kõigi kõrged standardid. Kõigi geopeiturite standardid, kes ootavad aardeleiult head ja positiivset emotsiooni.

Miki.

algaja28. august 2012 kell 15:00

Ongi nii, et sul pole ôigusi. Mulle lôpuks seletati ka ära kuidas selline asi tekib. Üsna môistlik selvitus oli aga kokkuvôttes on ikkagi jura.

Näitan tulemusi 1-15 / 303