Kas Saku pargiga (GCA4R5Z) on mingi probleem, miks seda siinsel lehel pole?
Mõned mängijad ei soovi/keelavad oma aardeid geopeitus.ee lehel avaldada. Konkreetseid põhjuseid võib juba igaüks personaalselt nendelt mängijatelt küsida, kelle aardeid Eesti lehel ei ole.
Järjest avaldub igasugu "huvitavaid" aardeid. Loomulikult on maitsed erinevad nii peitjatel kui ka otsijatel. Mis ühele kosmos, see teisele lihtne.
Mina peitjana püüan enne aarde tegemist peeglisse vaadata ja küsida endalt kõva häälega: "Kas see, mida ma peidan on just selline asi mida ma ise ka otsiks. Kas sellest mängijad õpivad midagi, näevad huvitavaid või vanu kohti uue nurga pealt, või teen seda hetke emotsiooni najal vindi peale keeramiseks elik kellegile ära tegemiseks."
Ma ei väida, et kõik mu aarded on huvitavates kohtades, kuid olen vähemalt püüdnud nad korralikult vormistada. Et nad kauem kui nädala kestaks, asuks minu käigu teedel (hooldamiseks) ja oleks enamuse aastast leitavad. Mingi stoori nendega seoses või teistmoodi konteiner. Kindlasti oleks ma kurb, kui mu aaret külastab ainult kolm mängijat 10.a jooksul.