Kevadine aarete hoolduskampaania.

Näitan tulemusi 31-45 / 179
laur21. aprill 2015 kell 06:07

Rohu raketibaasiga läks see nädalavahetus kehvasti ja kuidagi ei jõudnud sealt läbi. Mai keskpaigas peaksin uuesti sinna sattuma ja kui siis pole ette jõutud, siis kindlasti teen ära.

tunk21. aprill 2015 kell 07:15

Võtaksin heameelega Värvipigmendi, aga probleem selles, et endalgi lõpuni tegemata :P Kolmandast punktist on juhised kadunud (peidukoht kindlalt tuvastatud). Omanik mu kirjadele ei vasta - seega kui keegi omab fotosid antud vahepunkti mõistatusest või mäletab selle sisu piisavalt, et taastatada, siis palun privaatsõnumiga märku anda.

speedy kirjutas:
-------------------------------------------------------

Kes võtab nimekirjast järgmised ette?

tunk21. aprill 2015 kell 07:15

(kogemata läks topelt)

caro21. aprill 2015 kell 07:23

Värvipigmendi osas ma suhtlesin peitjaga, kes lubas mulle kogu aardeinfo mailile saata, mida ta senini pole teinud. :(

Ja nimekiri hooldust vajavatest aaretest on ilmselt pikem, kui minul kirja sai. Võite vabalt aardeotsinguga ka neid välja võtta. Igastahes rõõm näha, et paljud on juba korda saanud. Tänud kõigile!

oiorokko21. aprill 2015 kell 07:30

Vanemuise aare saab paigale siis, kui objektil lõpevad linnapoolsed remonditööd: Tubina ausamba pingid vajavad remonti.

notreg139421. aprill 2015 kell 07:51

Värvipigmendi vist kolmest esimesest punktist on mul fotod. Eelviimase punkti kohta head useful fotot ei ole, seal polnud pildistamine vajalik. Saadan Tunkile.

caro21. aprill 2015 kell 08:41

Paneme siis uuesti nimekirja üles :)

Arhiivi poole hakkavad veerema:

Üllatus

Hurda

Lohkva

Laagri Alevik

Kopsuhaigla

Hüpe

Punane joon

Toborna pettäi

Anneliidi

Vasksilla

MS Estonia

Voolava vee

Räpina veski

Uueveski

Lauluisa

Ratta

T6rvikmehe I

T6rvikmehe II

Võitleja

Rinu

Vajavad ülevaatust:

Nõustalgia

Geograafi

Jonni-Punni

Punni

Viieristi

Pirita klooster

Veeriku

Samueli – taastas [cherub], uuesti kadunud?

Võstermäe – KORRAS! Hooldasid[pagarid]

Rohu raketibaas – [laur] lubas hooldada

Värvipigmendi - tegeletakse

Mehikoorma – KORRAS! Taastas [matu07]

Võrtsjärve Väravad 7 – läheb taastamisele, [enn] lubas

Kadunud Peresaare – tuleb tagasi, [vaimar]

Seitse – KORRAS! Taastas [speedy]

! – KORRAS! Taastas {madis1989]

Vana Auruveduri - KORRAS! Taastas [speedy]

Mission Impossible II - peaks enne suve üles tagasi saama

Pit Stop II – KORRAS! Taastas [armastan]

Meremäe – Vaatetorn valmib jaanipäevaks, aare vast leiab ka oma koha, [uuspoiss]

Piiripunkti - läheb taastamisele, [enn] lubas

kadari21. aprill 2015 kell 08:47

Ma võin uurida, kas mul on vahendeid Hurda taastamiseks ja vaatan omakorda Veeriku ka üle, jääb lasteaeda minnes väikse ringi kaugusele.

caro21. aprill 2015 kell 10:06

Kas Apteekrimäega on ka plaane? :)

oiorokko kirjutas:

Vanemuise aare saab paigale siis, kui objektil
lõpevad linnapoolsed remonditööd: Tubina
ausamba pingid vajavad remonti.

oiorokko21. aprill 2015 kell 12:33

Jajah, see ju ka veel. Lähiajal (mai jooksul) hakkan sealt tihemini mööda vurama, siis paigutan sinna ka uue topsiku.

caro kirjutas:

Kas Apteekrimäega on ka plaane? :)

oiorokko kirjutas:
--------------------------------------------------
-----

Vanemuise aare saab paigale siis, kui objektil
lõpevad linnapoolsed remonditööd: Tubina
ausamba pingid vajavad remonti.

linnapreili21. aprill 2015 kell 13:55

Viieristi aare Saaremaal on leidmatu väga lihtsal põhjusel (mis toodud ka hooldusteates)

6 september 2014 soovis hooldamist Triin [linnapreili]

Mitte just paljudel geopeituritel pole võimalik leida vanemate puudekuurist kogemata geopeituse mõistatusaarde "koordinaate". Seega hetkel aaret leida juhistele vastavalt kohapeal leida .... Info on saadetud aarde omanikule ja loodetavasti lähiajal saab aare taas leidmisvõimalikuks.

Usun, et lähikuudel, kui saarele käik, saab puuduolev info tagasi asetatud.

tunk21. aprill 2015 kell 21:00

Pilditibi pildipangast saadud Värvipigmendi 3. punkti fotod on küll abiks - aitäh! - ent kahjuks mitte päris piisavad, et sealset mõistatust taastada. Nimelt piltidele pole jäänud numbreid kandnud objekte, seetõttu ka mõistatuse sisu ei ole päris selge, kuigi juhendi teksti järgi juba õrnalt aimatav. Ühesõnaga ootan endiselt lisainfot varemleidnutelt, kellel on fotosid olulistest numbritest või mälestusi mõistatuse loogikast. Praegusel hetkel jääb taastamisülesande raskus veel üle 5.0

kadari22. aprill 2015 kell 14:59

Käisin Veerikut vaatamas. Topsi seal ei olnud, panin uue purgi koos juhendi, logilehe ja pliiatsiga. Sai varasemast tunduvalt kõrgemale varjamise eesmärkidel. Võiks veel kõrgemalegi viia, aga ma ei hakanud sukkades ja kingadega ronima. Konteineri uus suurus on väike.

tunk23. aprill 2015 kell 17:08

Annan teada, et Karl [zdrk] jagas Värvipigmendi 3. punkti kohta vajalikku infot, mis kombineerituna Pilditibi fotodega lubavad selle ülesande originaalkujul taastada. Aitäh! Järgmisel nädalal võtan asja ette ja siis lähen vaatan ka teised teepunktid üle.

k623. aprill 2015 kell 19:34

kas ma saan õigesti aru, et geopeituse põhimõtetes on toimunud radikaalne kannapööre ja nüüd on lubatud siiski taastada aardeid geopeituritel, kes pole aaret leituna loginud? mäletan, et sellel teemal on varasemalt kõvasti ütlemist olnud, et nii ei tohi.

Näitan tulemusi 31-45 / 179