Aardepagas hakkab rahvusvahelisel lehel jah vägevamaks muutuma kui kodumaisel lehel. Saabusin just suurepäraselt Vanalinna tuurilt, kus avastamist oli kuhjaga. Tervitused peitjatele!
Minu arvates võiks alates 01.01.2006. peidetud aarded olla mõlemal kodulehel kohustuslikuk või siis keegi, kellel viitsimist, paneb aarded teise peitja eest teisele kodukale...
Pole vist mõtet tagasi tulla selle teema juurde, et keegi teine hakkab peitja eest aardeid kuhugi panema. Paljudele peitjatele see ei meeldinud... las igaüks teeb oma aaretega nii nagu ise tahab.
Siia teema alla võiks ikka õnnitlusi kirjutada ja GC teemat edasi - tagasi arendada GC teema all
http://www.geopeitus.ee/foorum/read.php?2,1627,1905#msg-1905
Häid pühi ja teguderohket pikka nädalavahetust kõigie geopeituritega. Käige paraadil, suusatamas ja muidu metsas kah korra ära.
Vistel-vastel, õhukeseks kulund pastel.
Siu-säu saab pika liu.
lirr-lörr, hernesupp
pikad linad kõigile! X(
Head soovid ja pikad liud mu poolt samuti!! Muidu kaits747 üksi siin soovib... :) Sööge kukkleid ka!
Ilusat vastlasõitu kõigile! Ja kuklite söömise vahel tehke vurr ja vuristage niikui hirmus! Võrrrrrdi!
Head vastlapäeva!
Head libisemist (mitte libastumist:!)o)
Head isu!
Teie,
Kukkel
Head vastelt kõigile jah!
Täna ei pea Tallinnas kelku välja võtmagi, pika liu saab ka autoga töölt koju sõites (:!D
Liukasta Laskiaista ja pitkiä pellavia! Ehk täitsa samamooodi Soomes soovitatakse.
Pikka liugu kõigile !X(
Ja libisege minu eest kah, ise kahjuks pisut liiga tõbine, et asjaliku ligu saaks. Ehk siis ei pea järgmise aasta otsa ilma linadeta magama ;)
Palju jääd on meres külmund
jääteed saari lähendand.
Tuli aasta uus ja vastladki peetud
käes on NAISTEPÄEV.
Kallid naisgeopeiturid .. Head naistepäeva teile !
PS. kasutaja [mart] ehk paljudele teada Märt peab täna ka oma sünnipäeva - Palju õnne !!
PPS koogid ja tordid võib leiva aardesse viia :.D
Aitähh! :)
Ja Märdile kuumad õnnitlused!!!
Õnnitlused teistele naistele ja sünnipäevaõnnitlused siis Märdile.