Android ja geotarkvara sellele.

Näitan tulemusi 16-30 / 41
erko19. detsember 2013 kell 01:04

alex kirjutas:
-------------------------------------------------------

Äkki viitsib-oskab keegi seletada täiesti tehnika võõrale kodanikule, kuidas androidi tahvlis-telefonis saaks aarde juures maaameti kirjale klikates näha fotot-pilti-rakendust

Pole see küsimus sugugi nii naeruväärne. Kindlasti paljudele mõjus kunagi (2012 juunis) külma dušina Adobe’i uudis, et alates Android 4.1 kaob Flashi tugi. Maa-ameti kaardirakenduse vaatamiseks on vaja nimelt Flashi. Minul on tahvelarvutis Android 4.0.4 ja töötab Flash player 11.1. Ma ei oska öelda, kas Android 4.1 ja uuema puhul enam üldse Maa-ameti kaardirakendust Flashi abil vaadata saab.

laur19. detsember 2013 kell 13:08

Kui inglise keelega ok, siis peaks saama selle juhendi järgi flashi installitud http://mickeythegeek.blogspot.com/2013/04/how-to-install-flash-player-on-android.html

Hakkasin vaatama, et endal tahvlis Flash olemas. Androidi versioon 4.2.2. Sai selleks alles hiljuti uuendatud. Aga ju Flash player oli enne seda olemas ja uuendatud androidiga töötab täiesti.

marx30310. jaanuar 2014 kell 15:07

Kuidas te c:geoga kaarte vaatate? Mul ei ole Eestiski püsiühendust ja välismaal ei jaksa hoopiski internetis istuda. Kust olete kaarte androidi installinud?

ove10. jaanuar 2014 kell 15:36

marx303 kirjutas:

Kuidas te c:geoga kaarte vaatate? Mul ei ole
Eestiski püsiühendust ja välismaal ei jaksa
hoopiski internetis istuda. Kust olete kaarte
androidi installinud?

Kaarte on kõige mugavam telefoniga onlines vaadata, jääb ära igasugune tubane eeltöö nende allalaadimiseks. Ja püsiühendust pole üldse vaja kui internet mobiilis juba olemas on.

morgot10. jaanuar 2014 kell 16:49

ove kirjutas:

marx303 kirjutas:
--------------------------------------------------
-----

Kuidas te c:geoga kaarte vaatate? Mul ei ole
Eestiski püsiühendust ja välismaal ei jaksa
hoopiski internetis istuda. Kust olete kaarte
androidi installinud?

Kaarte on kõige mugavam telefoniga onlines
vaadata, jääb ära igasugune tubane eeltöö
nende allalaadimiseks. Ja püsiühendust pole
üldse vaja kui internet mobiilis juba olemas on.

Just. Selleks on muidugi veel vähemalt 3G kah soovitav. Alla selle jäädki neid kaarte laadima.

kadari21. juuli 2014 kell 07:01

Ma ei tea, kui laialdane see teadmine on, aga.. Minu telefon flashi ei toeta ja pole viitsinud jännata ka sellega eriti. Seega seni tegin maa-ameti kaardid pigem lahti arvutis ja konvertisin sealtkaudu telefonile mõistetavatesse koordinaatidesse.

Kuni ükskord olude sunnil pidin välja guugeldama L-EST konverteri: http://www.maaamet.ee/rr/geo-lest/

Ehk on kellelgi veel abi.

errvee21. juuli 2014 kell 08:30

Locus võimaldab ka otsimisprotsessis maa-ameti kaarti kasutada - s.t. ka õues

olles selle põhiliseks kaardiks valida ja selle alusel navigeerida

Selleks tuleb kaarditab-idest valida WMS ja lisada sinna Maa-ameti kaart

http:// kaart.maaamet.ee/wms/alus-geo

pärast seda saab kaardikihtidega hakata 'mängima' - kas aerofoto või põhikaart ...

speedy22. juuli 2014 kell 11:51

kadari kirjutas:

Kuni ükskord olude sunnil pidin välja guugeldama
L-EST konverteri: http://www.maaamet.ee/rr/geo-lest/
Ehk on kellelgi veel abi.

Sama viide on guugeldamatagi ammustest aegadest GP lehe Abis Kasulike viidete all http://www.geopeitus.ee/wiki/viited

Kui leiate, et seal vm võiks midagi lisada-muuta, palun andke mulle teada. Aitäh!

kadari23. juuli 2014 kell 13:39

Novat siis. :)

jpbarr30. juuli 2014 kell 06:44

c:geo on meie valik ning peale kompassi saab ju ka täpset kohta kaardilt vaadata. Meile see sobib ning tundub, et on kohati ka täpsem kui sõprade/tuttavate gepsud. Lisaks sellele saab ka telefoni salvestatud kaarte juurde liita - nii sai Soomes kolatud.

k.

siimkyyt21. märts 2015 kell 23:05

ma nüüd küll täitsa algaja, aga täna oma esimesed 5 aaret leidsin polaris navigation-iga:) aarded näitas pea 1m täpsusega ja seadmeks oli samsung galaxy trend. kõigepealt netist koordinaadid ja siis polarisse waypoint-ideks ning tuld...:)

indreq22. märts 2015 kell 18:36

jpbarr kirjutas:

c:geo on meie valik ning peale kompassi saab ju ka
täpset kohta kaardilt vaadata. Meile see sobib
ning tundub, et on kohati ka täpsem kui
sõprade/tuttavate gepsud. Lisaks sellele saab ka
telefoni salvestatud kaarte juurde liita - nii sai
Soomes kolatud.
k.

Telefoni ainus puudus on GPSi mõju akule ja kehv kiirus/täpsus metsas. Kui android/c:geo komplektile veel Garmin Glo bluetooth gps pod lisada, siis minu arust pole enam käsi-gps seadet üldse vaja. St telefoni täpsus on siis võrreldav eraldi seadmetega ja eeliseks on veel kogu aarde kohta jääv info ka samas seadmes kogu aeg võtta.

synnip22. märts 2015 kell 19:01

Lihtsalt ääremärkuse korras. Telefoni aku ja geps - vaielda saab alati ja kõikidel on erineva võimekusega akud ning äppide arv kasutusel, aga näiteks kaks suve tagasi sai NKT trassil jalgrattaga sõites ca 80 aaret koosmõjus c:geo-ga otsitud. Ajaliselt oli telefoni geps ja c:geo sees kuskil 8 tundi ja lõpuks oli akuressurssi järgi 10%. Ehk siis korraliku tööpäeva pidas ilusasti vastu.

wax75022. märts 2015 kell 22:40

Aga minul on Androidi peal jooksva c:geoga anomaalia. Kui otsin aarde, ning klikkan seal Google kaardil või lasen kompassil ennast juhatada, siis on asi 40-60m suvalisse suunda nihkes.

Kui avan telefoni brauseris geopeitus.ee lehelt aarde, ning klikkan siin Google kaardile, on punkt täpselt õiges kohas.

Telefoni süüks ei oska ajada, kuna tegelikult ju töötab. Ju siis c:geo ei meeldi mu telefonile mingil veidral põhjusel.

notreg139423. märts 2015 kell 04:08

wax750-le

Ehk on asi selles, et geocaching.com-st saab vaid sisseloginud kasutaja õiged koordinaadid kätte.

Näitan tulemusi 16-30 / 41