Maaamet ja nutiseadmed

Näitan tulemusi 16-25 / 25
raivo11. jaanuar 2016 kell 16:52

Väga hea!

erko11. jaanuar 2016 kell 18:16

Kui saaks veel pärandkultuuri kaardi ka ilma flashita versioonile, siis võiks nutiseadmetega lausa mõningaid mõistatusi lahendada! ;)

raivo kirjutas:
-------------------------------------------------------

Väga hea!

vaimar11. jaanuar 2016 kell 18:30

maa-ameti kodulehel ongi ju kirjas, et teised kihid tulevad arenduse käigus. mina jään neid ootama. lahe arendus igatahes.

oiorokko12. jaanuar 2016 kell 08:11

Kiire "lauataga testimisega" avastasin, et ilmselt saab nüüd maaameti kaarti kasutada ka aardeni navigeerimiseks - näitab ta kaardil nii enda kui aarde asukohta. Kas reaalses aktsioonis ka nii kenasti toimib ei saa veel kahjuks niipea proovida. Aga teistele jõudu katsetamisel.

kleone12. jaanuar 2016 kell 08:33

Kas ma ei oska või ei saagi hetkel uuel kaardil nurka mõõta?

ove17. jaanuar 2016 kell 17:20

Päris hea, et nüüd saab Maaameti kaarti otse mobiiis vaadata. Varem sai seda teha ainult Locusega aga see oli üksjagu tüütu kasutada.

Kas keegi teab kuidas mobiilis täisversioonile saaks lülituda? Seda nuppu, mis lauarvutis selleks olemas, mobiilis kahjuks ei kuvata.

mart17. jaanuar 2016 kell 17:36

ove kirjutas:
-------------------------------------------------------

Kas keegi teab kuidas mobiilis täisversioonile
saaks lülituda? Seda nuppu, mis lauarvutis
selleks olemas, mobiilis kahjuks ei kuvata.

Vasakul all on minu Androidil roheline triibik nupp. Seda näppides avaneb vasak menüü ja üleval on siis kiri "kuva täisversioon".

speedy2. september 2016 kell 06:31

Tegin Maa-ametile ettepaneku uue xGis rakenduse kaardi paremal üleval servas kuvada koordinaate lisaks praegusele DD.DDDDDD formaadile ka formaadis DDMMSS.S ja soovitavalt samuti DDMM.MMM, et erinevad kasutajad ei peaks pidevalt konvertima. Ideaalis võiks koordinaatide paneelis olla kõik (meiesugustele) vajalikud formaadid: L-Est, DMS, DMM ja DD.DD.

Pluss võiks lasta uus rakendus ka erinevate koordinaadiformaate otsida, mis neil ilmselt alles tuleb.

MA geoinformaatika osakonnast vastati: "Muudatus peaks realiseeruma selle aasta jooksul", seega on lootust ka MA kaardil vanemast versioonist tuttavat "eesti" e. DMS jm formaate näha.

alex3. september 2016 kell 16:44

Tegelikult ei pea ka vanas kõike konvertima. Kui on koordinaadid nt. 24 12 24.5 saavad kõik lahtrid niigi täis, aga kui kujul: 24 12.245, siis tuleb 24 esimesse kasti kirjutada ja 12.245 teise ning kolmas jääb tühjaks :)

crypt123. november 2016 kell 14:38

Tundub, et uuel xGis rakendusel on speedy soovitatud muudatused jõustunud. Ja lisaks on seal veel hulga funktsionaalsust lisatud/täiendatud. Minge uudistama!

Näitan tulemusi 16-25 / 25