Olen värske IPhone omanikust aardeotsija
Endal iPhone ning juurde tõmmatud äppidest kasutan google mapsi. Kauguse mõõtmiseks koordinaatide ja mu asukoha vahel kasutan äppi GCTools. Rohkem pole vaja läinud / ei pakuta. Tavaliselt otsin geopeitus.ee lehelt aarde üles, vajutan google kaardi peale, äpp avaneb ning otsin aarde üles.
Seda vististi :P
Mina kasutan geocachingu ametlikku äppi ja vahel ka samamoodi geopeituse lehe kaudu google mapsi nagu lepalind.
Väike info siis minu poolt. Hetkel veel pole kasutanud aga tegin natuke guugli uurimist ja tundub, et üks parimaid äppe mida iföönile soovitatakse on http://www.cach.ly/
Jäin lihtsalt ka mitte enda telefonile otsima äppi, kuhu saab lisada ka gpx faili siit lehelt. Tundub, et sinna saab. Ja lisaks väga lahe tundub olevat funktsioon, mis näitab kaardil ka mitteleidu :) Olen ise sellest ammu puudust tundnud, et teaks millist aaret olen üritanud varem otsida. Ühesõnaga, kui keegi tahab katsetada, siis palun. Virutan ka mõni õhtu Mariselt mõneks tunniks telefoni ära ja siis käperdan rohkem ja oskan ehk ka tagasisidet anda. Miinus on vast see, et pole tasuta äpp (4,99€), aga ka mitte sama kallis nagu gc oma. Kahjuks vist mingit demo versiooni ei ole saadaval (võimalik, et ma ei oska ka otsida, kuna väga iosi võõras inimene).
PS Kui keegi imeinimene on nagu mina ja ikka veel Nokia usku (või noh...microsoft siis nüüdseks...ja Nokia taas järgmisest aastast :D ) Ja kasutusel Windows Phonega seadeldis, siis sellel avastasin alles hiljuti sellise äppi nagu Maaloo Geocaching. Esialgu tundub ka super, samuti gpxiga kõik aarded sees jne...
laur kirjutas:
-------------------------------------------------------
Väike info siis minu poolt. Hetkel veel pole
kasutanud aga tegin natuke guugli uurimist ja
tundub, et üks parimaid äppe mida iföönile
soovitatakse on http://www.cach.ly/
Jäin lihtsalt ka mitte enda telefonile otsima
äppi, kuhu saab lisada ka gpx faili siit lehelt.
Tundub, et sinna saab. Ja lisaks väga lahe tundub
olevat funktsioon, mis näitab kaardil ka
mitteleidu :) Olen ise sellest ammu puudust
tundnud, et teaks millist aaret olen üritanud
varem otsida. Ühesõnaga, kui keegi tahab
katsetada, siis palun. Virutan ka mõni õhtu
Mariselt mõneks tunniks telefoni ära ja siis
käperdan rohkem ja oskan ehk ka tagasisidet anda.
Miinus on vast see, et pole tasuta äpp (4,99€),
aga ka mitte sama kallis nagu gc oma. Kahjuks vist
mingit demo versiooni ei ole saadaval (võimalik,
et ma ei oska ka otsida, kuna väga iosi võõras
inimene).
PS Kui keegi imeinimene on nagu mina ja ikka veel
Nokia usku (või noh...microsoft siis
nüüdseks...ja Nokia taas järgmisest aastast :D
) Ja kasutusel Windows Phonega seadeldis, siis
sellel avastasin alles hiljuti sellise äppi nagu
Maaloo Geocaching. Esialgu tundub ka super, samuti
gpxiga kõik aarded sees jne...
Enne, kui tarkvara ostma torman küsin igaks juhuks üle, et kas tasuline tarkvara tagab ka selle, et kui ma ei ole Geocaching.com premium liige, siis ma saan vaadata rohkem, kui 3 aaret päevas? Praegu lugesin kuskilt välja, et tavakasutajale on selline piirang, et saab vaadata vaid 3 aaret 24 tunni jooksul. Kui see piirang on endiselt peal, siis ei ole ka Teie poolt pakutud tarkvarast väga kasu.
c:geo l ei ole sellist piirangut millegipärast, aga iOS seadmete rakendustel on.