Ma igaksjuhuks täpsustan. Pakkusin koha mõnele toredale korraldajale, ise ei pretendeeri korraldmisele.
Kuna polnud algselt kursis, siis seoses muinastulede üritustega sai liigutatud ka "Kardisõidu võistlus" päev varasemaks, 24.augustile.
Seega mõnusaid muinastulesid kardisõidule järgnevaks päevaks kõigile! :)
Teeb siis keegi ära? Mul vist just võistlusvaba nädalavahetus ja vaataks teie ununevad näod üle.
Mina jpt ootavad samuti kangesti, et keegi tubli inimene võtaks kätte ning aja ja koha paika paneks. Muud ju teha vaja polegi. Ülejäänud teevad osalejad ise. NB! Jäänud on loetud päevad sündmuse üles andmiseks - kaks nädalat enne toimumist!
:!)-D
Tänks, Laur. Kui teised lihtsalt kordavad, et "tehtagu" ja "keegi võiks teha", siis tema tühjade sõnade asemel teeb ära :)
Mina teen Sulle 6-paki.
Edit: oops! Laur saab õlled nagunii - suure töö eest erinevate geopeiturite masseerimisel, et sündmus ikkagi toimuks.
Nüüd tuleb lauale lihtsalt teine pack lisaks korraldajatele.
:!)-D
M.
Tere ise tulemast! http://www.geopeitus.ee/aare/5020
23 august 2018 kommenteeris Helgi [mummi]
Teeme muinastulede ööd Ruhnus, kas saan logi kirja?
Teen muinastulede öö lõket kodus, kas saan logi kirja? :.D
Ilmselt siiski mitte, sest:
"Rahvusvaheliste reeglite kohaselt on üritusel osaletud, kui nimetatud kohas ja ajal on kohal oldud. Seega kõik need, kes on ürituse toimumise ajavahemikus koordinaatidel (või neist mõistlikus kauguses, ise arvan et kuni paarsada meetrit on mõistlik kaugus sündmusel osalemiseks), võivad sõltumata sellest, kas nad kuskile kirjutasid oma nime või mitte, kirjutada veebis logi tüübiga Osalesin."
Arusaadavalt tuleb sündmusel osalemiseks kohale tulla. Rohkem nõudmisi polegi.
Erko viidatud 2015 augusti sündmus ja sellele järgnenud jutt on kuld, soovitan lugeda :-D Täna räägime Lauriga ehk ka loo, kuidas Muinastuled 2018 sündmus sama moodi, ilma korraldajata teoks oleks saanud ;-) YOLO ja JOKK.
Kas keegi plaanib see aasta organiseerida?
Võiks kaaluda kohana Pärispea poolsaart
Purekkari telkimisala
Me Siteproga mõtlesime Meremõisa kanti.
Meil Markoga (Jokker6) oli plaanis Lemme telkimisalal. Kui kellegil selle vastu midagi pole, siis teeks lähipäevil ürituse ära.
Uptian vana teemat. Kas oleks äkki keegi kes see aasta tahaks selle traditsioonilise sündmuse ära teha?
Maeitea, kui keegi teine vedu ei võta, siis teeks ise ära, https://loodusegakoos.ee/kuhuminna/puhkealad/parnumaa-puhkeala/1505
Samas, paljudele on vast liialt teiselpool vabariiki.
No nagu ikka, midagi põlevat võtaksin ise kaasa ning teiste puhul siis a' la "ise sööme, ise joome, ise nõud ka ära toome". Ja no puid võiks kah igaüks ise juurde tuua..
Ilmselt ei tuleks kokku ka mingi suurem rahvamass, et peaks kohalikult omavalitsuselt mingit luba taotlema.. Või?