Samamoodi valge, ka Android 9.
Nüüd korras, vt Tauno postitust http://www.geopeitus.ee/foorum/read.php?4,28357,28380#msg-28380
Olin nüüd 3 päeva looduses ja kasutasin selleks just seda äppi. Kokkuvõtteks ütlen: see on oma kasutusmugavuselt ja lihtsuselt parim vahend geopeitust mängida!
Toon siin välja head ja kehvad küljed:
Erinevad aardetüübid võiks olla märgistatud eri värvidega.
Väga aktiivselt veel ei ole ise kasutanud aga eile näppisin rohkem ja tundub olevat väga mugav kasutada.
Mõned ettepanekud veel mugavama kasutamise osas:
1.Kas aardekirjelduse vaates saaks lubada ka sõrmedega ekraanipildi suurendamise? Saaks väikest teksti mugavamalt lugeda.
2.Teksti kopeerimine võiks olla lubatud, seda läheb teinekord ikka vaja.
3.Kaardivaates võiks kaardil näidata oma aarde koordinaate kui need on lisatud, siis näeks kaardil lahendatud mõistatuste õigeid asukohti. Navigeerimisreziimis juba juhatatakse õigesse asukohta.
4.Navigeerimiseks oleks hea ka alternatiivina Waze kasutamise lubamine, kas eraldi nupuna või siis seadetest valides kas Google Maps või Waze. Waze on kindlasti autojuhtidele parem kuna näeb kiiruskaameraid ja politsei asukohti.
5.Konkureeriva geomarsruudi funktsionaalsuse ületoomine, mis võimaldaks ekraanil lihtsalt klikates omale paljude aarete korral sobivaima marsruudi koostada.
Ma omalt poolt lisaks, et maa-amet võiks olla lahutatud, ehk siis põhikaart ja ortofoto eraldi. Ahjaa, üks asi veel, TINT võiks olla näiteks "Eesti Geopeitus", seda osataks rohkem otsida ja võib-olla toob meile mõne toreda mängija juurde?
M.
Kas keegi oskab nõu anda. Võtan Tindil lahti kaardi. Tuleb ette hall leht. Vahetan kaarte midagi ei toimu. Üleval on joon ja selle peal 50 m all Google.
Janar, proovi kõige uuemat versiooni:
tralls kirjutas:
-------------------------------------------------------
TINT
Peale kaklust Maps API võtmega ja seejärel APK
allkirjastamise võtmega peaks nüüd tegu olema
sellise versiooniga, mis isegi installeerub ning
kaart näitab :)
Aga ma võtsingi viimase lingi.
Vana versioon tuleb enne maha installeerida. Uus vana maha ei võta (see viimane vähemalt)
Reino
Mitukorda maha, mitukorda peale ja uuesti maha ja uuesti peale, aga hakkama sain. Võin öelda, ära võhikule ikka elektroonikat kätte anna. Aga programm töötab nagu kellavärk.
Peale tõsisemat kasutamist tekkisid veel üks ettepanek:
Rakenduses aarete märkimine kaardil mittekuvatavateks peale leidu ja see valik võiks siis toimida kuni järgmise GPX faili allalaadimiseni. Selleks, et leitud aaret enam kaardil ei kuvataks hakkasin mina kirjutama ühesõnalisi logiteateid ja seejärel värskendasin kaarti. Kui kaardilt saaks leitud aarde kohe ise eemaldada, siis saaks hiljem rahulikult kirjutada pikemad logiteated.
Peale logi kirjutamist ei muutu Send nupp aktiivseks...Muidu super !
Sellest on rakenduse tegija teadlik ning tegeleb. :)
Viis pluss töö, kuigi ma olen põhimõtteline google maps api mittepooldaja ja ka selle rakenduse juures häirib see enim. Kasvõi see, et aluskaarti ei saa vahetada, tuleb teine kaardikiht peale panna, kui tahad teist aluskaarti näha. Aga no see on minu erialast tulenev minu enda kiiks. Selles osas mulle näiteks RMK uus rakendus meeldib :)
Erinevates vaadetes Back nupp viskab rakenduse taustale. Ja küsimus ka. Kas rakenduses aarde kirjelduses koordinaatide muutmise nupp muudab ka geopeitus.ee lehel minu aarde koordinaate?