Geocaching Adventure Lab

Näitan tulemusi 16-20 / 20
ove6. mai 2022 kell 09:40

Ja kellel juba oli varasemalt 1 ootel nagu minul, siis need täiendavat juurde ei saanud :(

metroboy20116. juuni 2022 kell 05:34

Minu arvamus Adventure Lab kohta on nii ja naa. Hea kõigepealt. Iga läbitud punkt annab ühe aardeleiu. Ja teiseks annab võimaluse kohalikku ajalugu tutvustada ilma füüsiliste aarete piiranguteta (161m, looduskaitse piirangud ja muu.) Lisaks saab AL aardele lisada ka füüsilise aarde, andes peale igat punkti läbimist vihje füüsilisele koordinaadile (A=2, B=5 jne.)

Negatiivsest. Siiski on tegu makstud membership aardejahiga. Eeldab rahalist väljaminekut. Kvaliteet AL on kõikuv, olen kohanud väga segase tekstiga ja lausa i*iootlikke küsimusi. Keskkond muutub ajas, seega on olnud AL, mis selle tegemisel olid läbitavad, kuid hiljem, teatud vihjed, plagu ja muud eemaldatud ja ülevaatajad üldjuhul AL aktiivselt ei jälgi. Ja kõige suurem miinus, see on häkitav. Kel vähegi teadmisi BlueStacks Android emulaatoriga PC-l siis seal saab kaukasse panna asukohaga manipuleerides ja googeldades kuipalju aardeleide kodunt väljumata. See viimane aga pole aus käitumine nende osas, kes raja füüsiliselt läbivad.

Minu kogemustest siin Inglismaal on see, et kiired punktid skoori-kasvatamiseks on head, aga sageli pettun ja tunnen kaasa, kes mõne jubeda sõnastusega küsimusega peavad maadlema, näide: "first letter and add the three numbers at the bottom at the two posts in red and add together them up to opposite post and without The Dot" Ja ma kirjutasin selle maha nii nagu kirjapilt kirjas on. Minul, kui eestlasel, on ka parem ja selgem inglise keel, võrreldes selle inglasega.

ove6. juuni 2022 kell 07:35

AL ei ole ju tasuline või mis selle tasulise osa all seal silma on peetud?

Küll on AL puhul arusaamatu see, et miks iga seikluse punkti eraldi aardeks loetakse. See on täiesti jabur ja kasvatab mõttetult leitud aarete skoori. Põhimõtteliselt on tegemist ju iga seikluse puhul justkui tavalise multiaardega, mis koosneb lihtsalt 5-st vahepunktist. Kui midagi muuta, siis iga AL seikluse 5 vahepunkti võiksid kokku anda vaid 1 aardeleiu.

metroboy2011 kirjutas:
-------------------------------------------------------

Minu arvamus Adventure Lab kohta on nii ja naa. He
a kõigepealt. Iga läbitud punkt annab ühe aardelei
u. Ja teiseks annab võimaluse kohalikku ajalugu tu
tvustada ilma füüsiliste aarete piiranguteta (161m
, looduskaitse piirangud ja muu.) Lisaks saab AL a
ardele lisada ka füüsilise aarde, andes peale igat
punkti läbimist vihje füüsilisele koordinaadile (A
=2, B=5 jne.)

Negatiivsest. Siiski on tegu makstud membership aa
rdejahiga. Eeldab rahalist väljaminekut. Kvaliteet
AL on kõikuv, olen kohanud väga segase tekstiga ja
lausa i*iootlikke küsimusi. Keskkond muutub ajas,
seega on olnud AL, mis selle tegemisel olid läbita
vad, kuid hiljem, teatud vihjed, plagu ja muud eem
aldatud ja ülevaatajad üldjuhul AL aktiivselt ei j
älgi. Ja kõige suurem miinus, see on häkitav. Kel
vähegi teadmisi BlueStacks Android emulaatoriga PC
-l siis seal saab kaukasse panna asukohaga manipul
eerides ja googeldades kuipalju aardeleide kodunt
väljumata. See viimane aga pole aus käitumine nend
e osas, kes raja füüsiliselt läbivad.

Minu kogemustest siin Inglismaal on see, et kiired
punktid skoori-kasvatamiseks on head, aga sageli p
ettun ja tunnen kaasa, kes mõne jubeda sõnastusega
küsimusega peavad maadlema, näide: "first letter a
nd add the three numbers at the bottom at the two
posts in red and add together them up to opposite
post and without The Dot" Ja ma kirjutasin selle
maha nii nagu kirjapilt kirjas on. Minul, kui eest
lasel, on ka parem ja selgem inglise keel, võrreld
es selle inglasega.

metroboy20116. juuni 2022 kell 17:01

See Premiumi all ma pidasin silmas, et Geocachingu enda äpis ja kolmanda osapoolte omas (C:Geo) näitab ta AL ainult, kellel on siis makstud pakett, ma kujutan ette, et Adventure Labi enda äpis peaks saama ka Basic kasutaja mängida (ma pole uurinud), lihtsalt teises(Geocaching põhi-äpis) muidu ei näita. Adventure lab caches of labs.geocaching.com are only shown to premium members of that platform. Iseenesest ei näita AL ka premium kasutajatel brauserist Geocaching.com lehel, ehk siis eks ta selline viies ratas vankri all ole. Ei siga ega kägu! B!)-

caro30. juuli 2024 kell 06:36
  1. juulil 2024 avaldas Geocaching HQ uue iseteenindusportaali, mis võimaldab Toetajaliikmetel saada Adventure Lab® rakenduse kaudu endale uusi seiklusi.

Seikluse saamiseks vajalikud kriteeriumid:

• Aktiivne Toetaja liikmesus

• Ära on kasutatud kõik ootel seiklused

• Pole avaldamata seiklusi

• Avaldatud seiklused peavad olema top 90% seas ehk kõrgelt hinnatud

• Uuesti taotlemise kuupäev peab olema möödas*

Kui mängija vastab ülaltoodud kriteeriumidele, saab ta taotleda rakenduses uut seiklust ja alustada kohe selle loomist.

* Uuesti taotlemise kuupäev määratakse selle järgi, kui hiljuti mängija uue seikluse sai. Taodelda saab iga 90 päeva tagant.

Vali rakenduses „Profiil“ ja seejärel „Kuidas seiklust luua“.

Tõlgitud GC blogist Introducing self-service builder credits for Adventure Lab®
Näitan tulemusi 16-20 / 20