https://projekt-gp.ee
Ei, tegelikult mitte, nimetus on selline lihtsalt nalja pärast. Aga ühtteist, mida siin foorumis varem tahetud, teeb ta küll. Ehk võrdleb GP ja GC Eesti aardeid ja kasutaja logisid. Teeb muidugi ainult siis, kui midagi katki ei lähe. Kindlasti ka läheb, sest ta on nii juba ehitatud, et läheks. Näiteks ei ole aimugi, mida ta teeb, kui sisse logib kasutaja, kellel on 5000+ leidu mõlemas keskkonnas ja ta peab neid 5000x5000 läbi töötlema. Seega suhtuge temasse nagu beetasse. Sest suht beeta ta ju ongi ja ilmselt kunagi sellest beetast ka välja ei tule.
Head sünkimist. Ja palju õnne kõigile teile, kes te oma GC logisid olete kohendanud vastavalt väljakutsete vajadustele...
See on väga tänuväärne ettevõtmine!
Praegu veel kasutada siiski ei saa kuna GP-sse logimise peale tuleb veateade, millest edasi ei saa - Viga: spawn ENOMEM.
Appi, kui hea asi! Ma olen ammu tahtnud sellist vahendit, millega saaks võrrelda aarete raskusastmete jm erinevusi GP ja GC vahel, mingil kujul on see nüüd olemas.
Aitäh, Mihkel!
Jah, üksi testides mälupiiri kätte ei saanud, siia üles panin, siis tuli see kiirelt kätte. Hetkel toimib, aga ilmselt kui kasutajaid on rohkem kui üks, siis tuleb lagi kiirelt kätte. Seega kui saate "spawn ENOMEM" veateate, siis teate, et mälu pole ja proovige lihtsalt hiljem. Ma mingi hetk ilmselt pean oma rahakotti igakuiselt rohkem tuulutama ja serverile mälu juurde panema...
Üks tähelepanek aarete erinevuse osas: Meil on GP keskkonnas päris mitu aaret, mille GC kood on vale aga toimiv. Tundub, et 0 ja O vahel on piisavalt keeruline vahet teha, seega GC poolt käsitletakse neid võrdsetena. Kuigi null ei ole ooo. Näiteks GC4G0PJ ja GC4GOPJ avavad mõlemad GC Snaipri aarde. Viisakas oleks muidugi õigeks parandada.
Märkasin seda samuti ning mis üles leidsin, parandasin ära. Võib mulle veel märku anda, mis tegemata, teeme andmebaasi korda! :)
Üks tähelepanek aarete erinevuse osas: Meil on GP
keskkonnas päris mitu aaret, mille GC kood on vale
aga toimiv. Tundub, et 0 ja O vahel on piisavalt
keeruline vahet teha, seega GC poolt käsitletakse
neid võrdsetena. Kuigi null ei ole ooo. Näiteks
GC4G0PJ ja GC4GOPJ avavad mõlemad GC Snaipri
aarde. Viisakas oleks muidugi õigeks parandada.
GC kasutab oma koodides 10 numbrit ja 21 tähte, nii et neid vigu/sarnasusi a la 0 ja O võib veel olla, näiteks I ja 1 kandis. Selleteemalistele statistikaiharatele soovitan seda challenget GC5BA51
Duubeldasin serveri mälumahtu ja natuke parandasin mälukasutust. Vaatab, kas piisas sellest või lendab ikka ventikasse.
Mina saan kõikide logidega seotud päringutele vastuse "Request failed with status code 504." Nüüd saan sama vea ka kõikide aaretega seotud päringutega. Eks tuleb hiljem proovida või on see leidude arvuga seotud.
Minu viga, saatsin üles testimata koodi. Omast arust parandasin, tegelikult tegin hullemaks (:!P)
Edit 24.09: Hetkel tundub, et nende jaoks, kellel on mõistlik arv leide GC keskkonnas, asi töötab. Need, kellel on see arv suurem kui mõistlik, nemad saavad GC poolt timeout vea. Kuna mul endal on pigem tagasihoidlikult mõistlik see arv, siis on ka raske kuidagi seda parandada. Aga eks mõtlen midagi välja.
Hunnik aardeid said GP ja GC lehel selle tööriista abi võrreldud, igati kasulik vahend selleks. Lisaks tuulasin enda logisid läbi, kus GP lehel olen loginud ühe kuupäevaga ning GC lehel ekslikult päev-paar hilisema kuupäevaga. Suur tänu, Mihkel, et sellise veebilehe püsti pannud oled!
Väga äge! Ikka oli endalgi osa puudu, olgugi et püüdnud kõigest väest :)
Üks asi oleks veel hea, kui GC/GP logimiste võrdluses välja jätta või ära märkida
need GP aarded, millel enam GC lehel vastet pole enam (vanad virtuaalsed jms, GP lehel link "POLE")
(võibolla mingi X-otsinguga veel leiaks need päris-ära-arhiveeritud aarded ka)
Reino
Seda, et mingid aarded võrdlusest välja jätta ma kaalusin, aga jätsin tulevikuks. Et vaatab, kuidas läheb. Automaatselt seda ei teeks, pigem paneks need kuhugi konfiguratsiooni kirja. Aga eks paistab.
Mis asjad on päris-ära-arhiveeritud aarded?
2009-05-01 Kategooriline imperatiiv Anneli ja Reino [errvee]
2009-05-24 Palindroom Reino [errvee]
2010-01-31 Suudlevad tudengid Anneli, Hendrik ja Reino [errvee]
GC on otsinguid ümber teinud ja minu arust seal pole valikut "arhiveeritud"
kui GC koodi (nt. GP lehe kaudu) tead, siis pääseb ligi ...
Osa aardeid on selllised, mille tüüp on GC-st aja jooksul kadunud (nt. veebikaamera tüüpi aare).
Minu arust need kõrvaldati need üldse GC aarete nimekirjast ja pole leitavad
Reino
Kusjuures, kui võtta puuduvate aarete tabel koos arhiveeritud linnukesega, siis leiab sealt veel hulgim aardeid, mida saaks ära ühendada. Aarete mõttes ei ole jah vahet, sest need on arhiivis aga kasutaja logide jaoks oleks ikkagi hea, kui ka vanad aarded saaks omale õige GC koodi külge. Seda ma tõesti ei tea, kas on olemas mingid vanad GC aarded, mis on kunagi ka GC's olemas olnud aga mis ei tule ka arhiivist enam kätte. Kas need (nt Kategooriline imperatiiv, Palindroom jne) on siis kunagi GC's olnud? Kas koodiga pääseb ligi? Kes teab koode?
Väike muudatus ka. Pilditbi aka dnf aka tbin koodita aarded on nüüd ühendatud ja kasutaja logide võrdlus peaks nüüd jälle parem olema. Kui keegi märkab, et tegelikult sama aare on nii GP kui GC poolel olemas puuduvate aarete all, siis võib märku anda.
Ega ma nüüd raudpolt-kindel pole et need palindroomid-suudlevad-tudengid kunagi GC-s
olemas olid (tegelikult)