sookoll kirjutas:
-------------------------------------------------------
Sa mõtled, et oleks puuduvate logide lehel
(ilmselt oleks hea ka vigadega logide lehel) link
"Lisa / muuda logi", mis siis viib vastava
keskkonna logimise lehele. Et oleks mugav viis
sisestada logi keskkonda, kus see puudu on? See on
igati mõistlik soov, mõtlen, kuidas teha.
Jah, just! Lõunapausil mõtiskledes sain aru, et kuidagi Sa juba ju õiged vasted üles otsid :)
Siinkohal avaldan tänu, see, mis Sa teed on väga lahe ja teretulnud! Kummardus.
Kõiki, keda kummitab esimene jaanuar 1970, võiksid korra välja logida ja uuesti sisse. Sellega peaks korda saama. Millegipärast kasutaja kuupäevavormingu leidmine osadel toimis ja osadel mitte. Nüüd sai parem lahendus.
Update 29.09.2020: Puuduvate logide tabelis nüüd otselingid vastava keskkonna logimise lehele. Muidugi ainult juhul, kui aare on mõlemas keskkonnas olemas ja omavahel seotud. Igahommikuse rutiinina sai järgmised 3 Levia poolt käkerdatud aaret ära seotud ja järgmise aarete sünkroniseerimisega saavad need korda.
Suured tänud, super asi! Minul töötas kõik ilusti ja sain vajalikud parandused teha. Ainult üks jama on... olin ühel sündmusel osalemise loginud vale kuupäevaga ja GC's kuupäeva muuta ei saa... Kõigil teistel aaretel sai...
satiire kirjutas:
-------------------------------------------------------
kuupäevaga ja GC's kuupäeva muuta ei saa... Kõigil
teistel aaretel sai...
kopeeri tekst ära, viska logi minema ja pane uuesti "attended", siis läheb
logi õigesse kohta ise
Sündmusaaretel (ei saa / pole vaja) toimumiskuupäeva (ju) muuta
Minul on ka ainus nn viga Tiksoja sündmuse kuupäev, mis on päeva võrra vale. Pole ise hakanud uurima, milles kala ja kuidas üldse sai vale kuupäeva sisestatud sündmusele.
Vahepeal sai asju parandatud. Madise soovil sai aarete vigade tabelit natuke paremaks kujundatud, nüüd on selgemini eristatud gp+gc aarete duubelrida. Heiks andis teada, et puuduvate logide tabelis gp logimise lehele viivad lingid olid enamuses puudu ja olemasolevad valed. See peaks ka nüüd korras olema. Projekt-GP API dokumentatsioonile saab ligi aadressilt:
https://projekt-gp.ee/api/apidocs
Juhul, kui kedagi olemasolev rakendus piirab ja tahab näpud dataseks teha.
Päris palju ühepäevaseid GP/GC kuupäevade erinevusi tuleb sellest, et esimese logi kirjutamisel antakse vaikimisi GP lehel eilne, GC lehel tänane kuupäev. Kui kohe samal päeval või järgmisel logida, siis peab seda meeles pidama; (hiljem logides nagunii pead hakkama kuupäeva eraldi muutma)
Osad GC aarded on lisaks arhiivis olemisele ka "lukus": nt (minu leidudest) Pärnu veebikaamera ja Kloostrikivi. Neid ei anna ka logida
Mina olen saanud lukus aarde ära logida, kui omanikuga jutule saad, et ta ajutiselt lukust lahti teeks. Mul läks seda mitu korda vaja, kui kunagi oma vanu leide gc'sse kandma hakkasin.
Kahjuks ei oska ma Kloostrikivi lukust lahti teha.
Üks väike palve, natuke täiendada "GP / GC Eesti aarete erinevused" lehte
seda eriti GP-s puuduvad aarded:
Ei läinud kolme kuudki ja näe, saigi tehtud.
EDIT: Sain just tagasiside, et ka natuke suurema arvu logide korral laeb nüüd logid ilma timeouti saamata ära. Eks kui kellelgi mingi probleem ikkagi tekib, siis andke teada.
linnapreili kirjutas:
-------------------------------------------------------Oeh.. ma ootan huviga, millal õnnestub sisse
logida/autentida sest selline võrdlus oleks
väga
teretulnud.
Saaks ometi selgeks, mis logid GC olemas ja mis
mitte. Siiani igatahes tuleb minul veateade.
Võtsin privas ühendust, ehk saame veale jälile.
Kas sellele viidatud murele (GC sisselogimisel response "Request failed with status code 504") leidus ka lahendus?
Mul endal ei ole õnnestunud sellist viga näha. Ka ei mäleta, kas linnapreili sai omal asja tööle või mitte. Üks asi, mida vaadata, on see, kas GC keskkonnas kuskil profiili seadete all ei ole kasutaja konto login lukus vms. Jällegi, täpselt ei mäleta kus ja kuidas, aga kui asja arendasin ja pidevalt sisse logisin, siis läks konto lukku ja tahtis e-maili kaudu uuesti avamist.
504 viitab justkui võrguprobleemidele. Ilmselt mingi proxy vm sfinks tõmbab liiga puraka päringu peale värava kinni?
Mul annab ka GC-sse logimisel tulemuseks Error 504.