Hetkel on ajalooseeria peatunud.
Tegelikult võiks proovida ikkagi sellele seeriale uuesti hoo sisse saada.
Olen valmis tegema järeleandmise/leevenduse selle osas, et 1991: ... aarde peitja peab olema seeria eelmise aarde ehk "1990: Noarootsi vabadussamba taastamine" leidnud.
Samuti olen isiklikult nõus ka ootama, kuniks Maris [puutetundlik] (& Co) saab aja, vahendid ja võimaluse oma väärt mõte 1991. aasta osas aardeks vormistada.
Olen vajadusel valmis ka ise 1991. aasta aarde peitma, aga sel juhul tuleb seeria tagasi Harjumaale või Tallinna, sest enam ei viitsi mööda Eestit otsida uusi temaatilisi paikasid, mida lõpuks keegi külastada ei soovi.
Ideed ja mängijate ettepanekud on oodatud.
Kas keegi ajaloohuviline on huvitatud 1991. aasta aarde peitmisest, et tore seeria pidama ei jääks? :) Hetkel on ka 1990. aasta aarde peitja teinud järeleandmise, et järgmise aarde võib peita ka see, kes pole 1990. oma leidnud.
1991. aastal juhtus nii mõndagi:
https://et.wikipedia.org/wiki/1991
Kaasmängijate õhutusest tingituna utsitasin tagant Marist [puutetundlik], kes koos kambaga on nõus seeriat jätkama järgmise temaatilise aardega. Ajaliselt vajavad nad veel mõnevõrra ettevalmistusaega, seega lubatakse, et käesoleva aasta sees saaks valmis ja avaldatud.
Minu poolest on sellega hästi ja aktsepteeritav. Kas ka teistel, sh seeria algatajal?
Kas jälle oleks vaja kogukonna ühist pingutust, et ajalooseeria liikuma hakkaks? Nüüd juba kinni kiilunud mõlemast otsast.
Mis mõtteid seeria algatajatel selles osas on, kuidas jätkata?
Minu vabandused 1992 aarde pidurdamise pärast. Esimene katse oli rahareformi aare, mille kohast leidsin Rubla matuse :) ja teine sattus olemasolevale aardele liiga lähedale. On siiski töös, kui veel veidi kannatate.
Jah, Mooritz tahab teile korraliku loendamise peita...kaua närve venitatakse nagu trussikute kummi? Eh..."vanakesed", keedavad suppi vaikselt...
trine poolt kannatame siis ära ja vast ikka tuleb miskit lähiajal :) Tagurpidi on kehvasti...esmaleidja vist ei plaani midagi teha. Ehket kui kellelgi on mõtteid, siis minu poolest võiks jätkata seda ikka kuidagi.
Tere.
Eelmise aasta mais sain/saime 1999 aarde esmaleidjatena kohustuse jätkata seeriat 2000 aasta aardega, ent erinevate asjaolude kokkulangemisel jäi piinlikult suve jooksul uus aare peitmata ning tunnistan ausalt, et enne uut kevadet mul pole ka mahti sellega tegeleda. Seega, kui keegi soovib lõnga jätkata kiiremini, siis võib vahepeal otsa üle võtta - muidu võin ise alles kuskil aprillis-mais teemaga jätkata.
Võtan selle asja enda peale ja peidan aasta 2000 aarde.