Tere.
Selline küsimus, et mis app on androidide puhul parim, et saaks koordinaadid sisestada ning ilusti 0 punkti jõuda?
Kunagi kasutasin Geoway point appi aga paraku seda enam pole. Täna sai üle hulga aja jälle gepsutada ning häda korras kasutasime google mapsi.
Aitäh kõigile vastajatele. :)
Ma ei tea, mis on parim app.
Ise kasutan c:geo appi ja olen rahul.
Geocaching app on ka arenenud ja minu arvates toimetab küll.
Minu arvates c:geole tõsiselt võetavat konkurenti pole.
Minu geopeitumine läks palju lihtsamaks, kui mulle Locus Map (mul endal tasuta versioon) äppi tutvustati. Seal on võimalik panna GPX failina aarded kaardile ja teha palju muidu geopeituseks vajalikke asju, nt vahemaa+nurk kindlasti punktist jne.
Locus map võimaldab päris palju. Offline kaarte, logimist (mustandiks), topo kaarte ja ei vaja alla laetud punktide korral ka metsas/välismaal andmesidet (säästab akut). Lisaks saab oma punkte sisestada ja navigeerida. Võimalusi on palju
Paralleelselt ka geocaching äpp.
Ise kasutan enamus ajast C:GEO äppi sellel aga on vaja enamvähem koguaeg olla onlines.
Kõrval kasutan ka Locus Maps PRO asja sinna saab kaardid ja asjad alla laadida ja netti hiljem vaja ei ole. Samas saab ka otse maaameti aerofoto peal punkti panna ja selle järgi otsida. Nu ja sellel on ka navigeerimis funktsioon.
Jah see PRO on tasuline variant aga se on ka parim 8€ mis ma geopeitusele kulutanud olen.
C:GEO-ga saad punktid ju samuti alla laadida ja neid siis offlines kasutada. Nõrga leviga piirkondades olen seda võimalust ka ise kasutanud.
Aga ma pole siiani aru saanud kuidas C:Geos või GC äpis saaks kaardile kuvada ainult lahendatud aarete ikoonid?
morgot kirjutas:
-------------------------------------------------------
Ise kasutan enamus ajast C:GEO äppi sellel aga on
vaja enamvähem koguaeg olla onlines.
Kõrval kasutan ka Locus Maps PRO asja sinna saab
kaardid ja asjad alla laadida ja netti hiljem vaja
ei ole. Samas saab ka otse maaameti aerofoto peal
punkti panna ja selle järgi otsida. Nu ja sellel
on ka navigeerimis funktsioon.
Jah see PRO on tasuline variant aga se on ka parim
8€ mis ma geopeitusele kulutanud olen.
Võimalik, et see on GC premiumi featuur (või alles beta versioonis olev valik) aga c:geo-s live filtris saan panna Cache type: mystery ning kõige viimane valik "Solved mystery" YES (This filter setting will only affect mystery caches. A mystery is considered "solved" if it has either changed coordinates or a valid final waypoint filled with coordinates.).
Ja kuvab app'is vaid lahendatud mõistatuste ikoonid.
Peale C:Geo uuendamist leidsin ka selle uue filtri aga see on kahjuks ainult mõistatusaaretele ja muude aardetüüpide puhul see kahjuks ei toimi. Teiste tüüpide puhul saab küll kasutada ka Watch linnukese kasutamise võimalust aga need kaks filtrit omavahel nii AND kui OR valikuga ei taha kuidagi normaalselt toimida.
sun123451 kirjutas:
-------------------------------------------------------
Võimalik, et see on GC premiumi featuur (või alles
beta versioonis olev valik) aga c:geo-s live
filtris saan panna Cache type: mystery ning kõige
viimane valik "Solved mystery" YES (This filter
setting will only affect mystery caches. A mystery
is considered "solved" if it has either changed
coordinates or a valid final waypoint filled with
coordinates.).
Ja kuvab app'is vaid lahendatud mõistatuste
ikoonid.