Kas keegi sooviks minu poolt peidetud karpe endale? Eelkõige puudutab see Hiiumaa omi, teistega on lihtsam.
Kui keegi soovi ei avalda, sest Hiiumaal pole vist palju mängijaid, siis paneme ehk kogukonna kontole? GP lehel geocachingu ja GC lehel www.geopeitus.ee alla? Anna teada, kas selline lahendus sobib.
Eks need saarte- ja laidude aarded olegi kogukonna hooldada. Kui keegi sinna ei peidaks, siis poleks ka midagi otsida. Siis peavadki mängijad appi tulema.
alex kirjutas:
-------------------------------------------------------
Kas keegi sooviks minu poolt peidetud karpe
endale? Eelkõige puudutab see Hiiumaa omi,
teistega on lihtsam.
Aardeid adopteerida ei soovi aga vajadusel saan Hiiumaa aarete hooldamisel abiks olla. Alaliselt kohapeal ei ela, kuid satun sinna sageli. Kellel Hiiumaa aaretega muresid, siis võib mulle julgelt kirjutada.
caro kirjutas:
-------------------------------------------------------
Kui keegi soovi ei avalda, sest Hiiumaal pole vist
palju mängijaid, siis paneme ehk kogukonna
kontole? GP lehel geocachingu ja GC lehel
www.geopeitus.ee alla? Anna teada, kas selline
lahendus sobib.
Eks need saarte- ja laidude aarded olegi kogukonna
hooldada. Kui keegi sinna ei peidaks, siis poleks
ka midagi otsida. Siis peavadki mängijad appi
tulema.
Carole:
Ei, kindlasti selline variant ei sobi kahjuks(minu jaoks). Aardel peab minu jaoks olema omanik(vastutaja), ainsa saare-laiu peidetu puhul veendusin selles. Asi pole aegkriitiline, kui teised võimalused ammenduvad, mis seal ikka. On päris palju hoolivaid mängijaid, kes ulatavad oma "abikäe" . Aarete omanikuna olen selle eest väga tänulik.
Kasutan teemat ära.
Kuna Kiska aarde reaalne peitja ei ole kahjuks juba u 10 aastat Eestis, siis on aare adopteerimiseks pakkumisel. Palun mulle teada anda enne maikuud 2024.