MEGA sündmus Helsingis

caro3. veebruar 2023 kell 07:45

26. augustil 2023 toimub Helsingis suur geopeiturite sündmus UrbanHEL. Kella 10:00 – 18:00 toimuvad erinevad üritused, saab otsida seiklusi ja statistikud saavad suhteliselt lihtsa vaevaga endale kirja Mega sündmuse. Helsingi Tehnoloogiamuuseumis on juunist septembrini üleval näitus geopeituse kohta. Märkasin vähemalt ühte Eesti tiimi, kes osaleda plaanib. Võib olla oleks aeg uueks Helsingi dessandiks? (:!D

ove3. veebruar 2023 kell 10:48

Huvilisi on rohkem kui 1, aarde juures vähemalt 6 nime Eestist juba kirjas aga huvilisi on kindlasti rohkem. Pole varasematel dessantidel õnnestunud osaleda aga sel korral oleks siis võimalus seda teha.

alex6. veebruar 2023 kell 22:37

Ei tea, kes oli Carol fikseeritud, aga peale teda oli vähemalt 9 eesti mängijat kirjas, see selleks...usun, et ta teab, kui raske on vahel nime kirja saada(ka üritustel)? Tõed ja pooltõed... Jätaks vanad nimetused ja kontseptsioonid rahule, Caro- äkki annad asjale uue nimetuse-traditsiooni? Soomes on Mega pea iga aasta näiteks. Tuttavad näod-seltskond on "lolluseid" tehes parem publik: Lahti Megal 50a isend tõukerattal, elektrilisel... hindamatu vaatepilt ju? Eriti kui 5a hiljem saab aasida...Järgmine aasta oli ööbimisparkla juba kaardistatud :P Päälinnas polegi veel megatanud...selles riigis. P.s. enne Carot oli kah min 6 eesti mängijat-kui see pole ka invasioon, siis mis veel? Soome sepa asjatused?

caro7. veebruar 2023 kell 07:35

Nojah, palun vabandust, tõesti ei lapanud tervet osalejate nimekirja läbi. Nägin ja vaatasin ainult neid, kes mul seal sõbralistis, seepärast oligi kirjas "vähemalt". Huvitav, et kohe kaks märkust selle kohta. :.D

Aga siia teemasse võib kirja panna ka näiteks, kes millise laevaga plaanib minna või endiselt ka oma muid mõtteid. See ei ole minu mingi korraldamine, vaid lihtsalt info neile, kes võibolla ei märka, et üle lahe midagi toimub. Püüaks seda kogukonna vaimu ikka turgutada, mitte iga üks omas nurgas istuda. :)

alex kirjutas:
-------------------------------------------------------

Ei tea, kes oli Carol fikseeritud, aga peale teda
oli vähemalt 9 eesti mängijat kirjas, see selleks.
..usun, et ta teab, kui raske on vahel nime kirja
saada(ka üritustel)? Tõed ja pooltõed... Jätaks va
nad nimetused ja kontseptsioonid rahule, Caro- äkk
i annad asjale uue nimetuse-traditsiooni? Soomes o
n Mega pea iga aasta näiteks. Tuttavad näod-seltsk
ond on "lolluseid" tehes parem publik: Lahti Megal
50a isend tõukerattal, elektrilisel... hindamatu v
aatepilt ju? Eriti kui 5a hiljem saab aasida...Jär
gmine aasta oli ööbimisparkla juba kaardistatud :P
Päälinnas polegi veel megatanud...selles riigis. P
.s. enne Carot oli kah min 6 eesti mängijat-kui se
e pole ka invasioon, siis mis veel? Soome sepa asj
atused?

kaits7478. veebruar 2023 kell 09:21

Tänan Caro,

Ilma viitamiseta poleks vist seda avastanudki, et seal selline asi (juba oktoobrist alates) GC lehel üleval on. Lihtsalt selliseid teavitusi pole mul sisse lülitatud ning Põhja poole selleks aastaks plaane polnud.

Vaatasin kiiresti hindu (Viking ja Tallink) selles vaates, et kuida on soodsam rattaga minna. Kas 1 auto ja seal palju rattaid + inimesed eraldi või inimene+ratas. Vahet selles osas väga ei tulnudki. Ratas+inimene oli isegi soodsam (meie "suurema" masina puhul). Jääb ainult rataste logistika sadamasse ja tagasi koju. Tallinki muidugi võib kohe hindadega ka välistada (ei usu, et kohe algav turismimess ka mingeid ime pakkumisi toob). Samas võib kõigilt kolmelt vedajalt ka ju pakkumise küsida kui teada on grupi suurus.

peale seda postitust ka eelreganud eestlaste arv kordistus.

Midagi minemise ja tagasi tulemise kuupäevade kohta ei hakka veel hetkel pakkuma.

Kaido

caro kirjutas:

Aga siia teemasse võib kirja panna ka näiteks, kes
millise laevaga plaanib minna või endiselt ka oma
muid mõtteid. See ei ole minu mingi korraldamine,
vaid lihtsalt info neile, kes võibolla ei märka, e
t üle lahe midagi toimub. Püüaks seda kogukonna va
imu ikka turgutada, mitte iga üks omas nurgas istu
da. :)

kaits7476. juuni 2023 kell 10:35

Kas keegi on juba mineku ja tagasi tuleku aegu ja plaane vaadanud? Midagi paika pannud?

ove7. juuni 2023 kell 07:11

Üks ainuvõimalik variant samal päeval minekuks-tulekuks ju ainult ongi, Viking Line minek 7.00 laevaga ja tagasi Helsingist 20.30. Pileteid veel ostnud pole kuna ei tea mitmekesi ja kas jala, jalgratta või autoga. Tallinki ei tasu vaadatagi, neil on hinnad alati tunduvalt kallimad.

kaits747 kirjutas:
Kas keegi on juba mineku ja tagasi tuleku aegu ja
plaane vaadanud? Midagi paika pannud?

zytecc10. juuni 2023 kell 04:32

See ei puuduta otseselt Mega sündmuse teemat, kuid siiski:

vanim Soome geoaare eemaldati ära ning asendati ähvardavas toonis kirjaga, mis käsib metsast eemal hoidma ning kogu Geopeituse jama lõpetama.

Noh võib olla külastajate rohkus ärritas kedagi, samas, on mets selle koha ümber on maha raiutud. Asi võib olla ka sellega seotud kuidagi…

kaits7475. juuli 2023 kell 06:51

Vaatasin täna ja võrdlesin uuesti. Tasub ikka Tallinki ka piiluda. (Eckeröt tõesti ei tabanud vaadata)

Mul tuli 2 in + 2 ratast Viking kallim kui Tallink. (muudetud)

ove7. august 2023 kell 11:56

Kel MEGA-le minekuks piletid veel ostmata, siis täna ostes saab Vikingust ECBONUS koodiga eriti soodsalt pileteid. Ja kui minna veel reedel nagu ma ise seda teen, siis on auto+reisija hind vaid 13€, tagasisuunal nii odavalt ei saa aga kokku tuleb hind vaid 46€.

kaits7477. august 2023 kell 12:50

Sa jätad osa asju rääkimata :) Millal lähed, kus ööbid jne. Kui minna reedel ja võtta hotell siis ei ole selles pakkumises enam midagi odavat

ove kirjutas:

Kel MEGA-le minekuks piletid veel ostmata, siis tä
na ostes saab Vikingust ECBONUS koodiga eriti sood
salt pileteid. Ja kui minna veel reedel nagu ma is
e seda teen, siis on auto+reisija hind vaid 13€, t
agasisuunal nii odavalt ei saa aga kokku tuleb hin
d vaid 46€.

ove7. august 2023 kell 13:42

Ma ei võta hotelli, hotelliks on mul telk ehk majutuse lisakulu on täpselt 0 eurot :)

kaits747 kirjutas:
Sa jätad osa asju rääkimata :) Millal lähed, kus
ööbid jne. Kui minna reedel ja võtta hotell siis
ei ole selles pakkumises enam midagi odavat

ove kirjutas:
--------------------------------------------------
-----

Kel MEGA-le minekuks piletid veel ostmata, siis

na ostes saab Vikingust ECBONUS koodiga eriti so
od
salt pileteid. Ja kui minna veel reedel nagu ma
is
e seda teen, siis on auto+reisija hind vaid 13€,
t
agasisuunal nii odavalt ei saa aga kokku tuleb h
in
d vaid 46€.

airce12. august 2023 kell 08:29

Seljakotiga reisijale pakkuda ka Viking Line Kinkekaarte 6 eur reisija/suund. Kui on huvi, võta ühendust!

caro25. august 2023 kell 05:45

Kõik on vait nagu kuldid rukkis. :)

[Parandus] OK, nüüd leidsin üles, kus arutelu toimub.