Paljudel on kuulda olnud muresid WherIGo kassettifailide allalaadimisega Android WherYouGo äpiga ja mul endal uue telefoniga samuti. Uurisin alternatiivseid äppe ja Geooh Go äpp võimaldab samuti WhereYouGo-d kasutada ja sellel ei tohiks alla muresid kassetifaili allalaadimisega- Algul selle äpi installimine mul ei õnnestunud ja suheldes arendajaga selgus, et neil on äpi allalaadimine Eesti jaoks blokeeritud eestikeelse korrektse tõlke puudumise pärast. Palusin Eesti jaoks ingliskeelne äpp allalaadimiseks siiski lubada ja nüüd on see võimalus olemas. Ehk kui keegi on on seda äppi proovinud installida ja see pole õnnestunud, siis nüüd on see võimalik.
Ma ei tea kas räägime samast WhereYouGo seadete asjast. Aga kui olen pidanud WhereYouGo äpi taaspaigaldama, siis olen pidanud iga kord linnukesed teatud kohta panema.
Settings -> Apps -> App Management -> WhereYouGo -> Open by Default ja sealt siis aktiveerida Open supported links ning linnukesed wherigo.com ja www.wherigo.com ette.
Sel aastal sai Wherigot päris mitu korda taaspaigaldada ja hetkel on meeles. Mõtlesin, et igaks juhuks võiks siia foorumisse sellest kirjutada, aga ei näinud, et keegi kurdaks ja pidasin seda pigem enda probleemiks.
Palun kirjuta siis siia ka tagasisidet Geooh Go äpi kohta, kui seda kasutada saad. Ma ei näe, et ma ise lähitulevikus wherigo aardeid otsin ja see WhereYouGo äpp võiks natuke parem olla.
sansam kirjutas:
-------------------------------------------------------
Ma ei tea kas räägime samast WhereYouGo seadete as
jast. Aga kui olen pidanud WhereYouGo äpi taaspaig
aldama, siis olen pidanud iga kord linnukesed teat
ud kohta panema.
Settings -> Apps -> App Management -> WhereYouGo -Open by Default ja sealt siis aktiveerida Open s
upported links ning linnukesed wherigo.com ja www.
wherigo.com ette.
Sel aastal sai Wherigot päris mitu korda taaspaiga
ldada ja hetkel on meeles. Mõtlesin, et igaks juhu
ks võiks siia foorumisse sellest kirjutada, aga ei
näinud, et keegi kurdaks ja pidasin seda pigem end
a probleemiks.
Palun kirjuta siis siia ka tagasisidet Geooh Go äp
i kohta, kui seda kasutada saad. Ma ei näe, et ma
ise lähitulevikus wherigo aardeid otsin ja see Whe
reYouGo äpp võiks natuke parem olla.
See kinkide lubamine uuemate Androidega enam ei toiminud, seetõttu oligi alternatiivi vaja leida. Kuigi nüüd Android 14-ga, mis just välja tuli, tundub asi taas toimivat.