Advendiseeria 2023

Näitan tulemusi 16-30 / 62
kristel23. november 2023 kell 10:35

Palun mulle ja Laurile 23.12.23. Teeme jälle "advendiseeria peaaegu lõpetamise". :) Harjumaa.

ove23. november 2023 kell 12:43

Uued aarded on alati teretulnud, olgu siis seerias või mitte. Kellaajana toetaks ka varasemat aega aga samas pole sel ju vahet, ega uut aaret ei pea kohe avaldumise järgselt leidma tormama. Tabeli pidamisel võiks seal olla vaid kirjas ka sel päeval aare avaldub või mitte, poleks vaja ei nime ega maakonda sinna lisada. Las midagi jääda üllatuseks ka nagu päris advendikalendri puhul kombeks.

arvoaljaste23. november 2023 kell 13:04

Mul idee on. Koht on. Aga tegemisi nagu hullumaja puhvet lähiajal, seega pigem võtaksin kalendri tagumisest otsast midagi, et oleks aega tegeleda. 30.12 palun mulle seega.

Edit: Maakond Harjumaa. Aga kuna viimasel ajal on Harjumaad lahterdatud mitmeks sest nii suur maakond ja keskusest võib mitmesse suuna põrutada, siis täpsustan, et Harjumaa/Läänemaa piir

max23. november 2023 kell 13:33

Ove,

Need aarded, mida pole kalendris, need tulevadki üllatusena. See on kõigi võimalus, lisaks panna jõulukuusse veel üllatusaardeid. Kuid siis pole mängijad ootel ning peitja võib oma küpsistega jäädagi kuuse alla ootele.

Minu arvates on selle kalendri mõte just see, et on teada, et selles piirkonnas õhtul (nädalavahetusel ja puhkepäevadel võib juhtuda ka päeval) üks mõnus sutsakas tuleb :)

Kui peaksin uuematele mängijatele seletama, mis on advendikalender, mis vahe on tavaaardel ja advendikalendri aarde vahel. Siis ongi see, et sa tead, et sel kuupäeval selles piirkonnas ja eks ikka peitjate nimed annavad ka meile aimu, mis tulemas. Advendikalendriaaretega kaasneb tavaliselt melu ja kohtumine teiste mängijatega. Peitjal on võimalik oodata aarde juures otsijaid jne. See on hoopis teistmoodi mäng mängus. See on jõulumelu geopeituse moodi.

Kui peitjad tahavad teha üllatust, siis nad ei pane end kalendrisse. Neid üllatusi on meil ülejäänud 11 kuul aastas.

ove23. november 2023 kell 14:58

max kirjutas:
-------------------------------------------------------

Ove,

Need aarded, mida pole kalendris, need tulevadki ü
llatusena. See on kõigi võimalus, lisaks panna jõu
lukuusse veel üllatusaardeid. Kuid siis pole mängi
jad ootel ning peitja võib oma küpsistega jäädagi
kuuse alla ootele.

Minu arvates on selle kalendri mõte just see, et o
n teada, et selles piirkonnas õhtul (nädalavahetus
el ja puhkepäevadel võib juhtuda ka päeval) üks mõ
nus sutsakas tuleb :)
Kui peaksin uuematele mängijatele seletama, mis on
advendikalender, mis vahe on tavaaardel ja advendi
kalendri aarde vahel. Siis ongi see, et sa tead, e
t sel kuupäeval selles piirkonnas ja eks ikka peit
jate nimed annavad ka meile aimu, mis tulemas. Adv
endikalendriaaretega kaasneb tavaliselt melu ja ko
htumine teiste mängijatega. Peitjal on võimalik oo
data aarde juures otsijaid jne. See on hoopis teis
tmoodi mäng mängus. See on jõulumelu geopeituse mo
odi.

Kui peitjad tahavad teha üllatust, siis nad ei pan
e end kalendrisse. Neid üllatusi on meil ülejäänud
11 kuul aastas.

Kui kogu info on kellaajaliselt ette teada, siis see soosib sündmuste tekkimist aarde juures. Mis mõte sellisel aardel siis enam on, sel juhul võiks teha hoopis detsembri advendisündmuse seeria kui eesmärgiks ongi mängijate kogunemine peitja piparkoogikotikese juures. Advendiaeg peaks ju ikkagi olema rahulik aega ja advendisündmuste seeria sobiks selleks palju paremini.

geobeargraphy26. november 2023 kell 10:35

Võtaks 10.12, Harjumaale.

max26. november 2023 kell 11:24

Väga tore :) panen kirja

max30. november 2023 kell 19:16

Sel aastal on meil "aukudega juust", aga see ei tee teda sellepärast vähem väärtsuslikuks. Veidike veel põnevat ootust ja varsti juba aarded avanevadki.

Kui kellelgi tekib veel soov peita, siis vaba ruumi on.

Ilusat põnevat jõuluaega!

max1. detsember 2023 kell 05:33

Kas teil käisid päkapikud?

Aga minul käisid. Hommikul leidsin aknalaualt koos kommidega järgmise kirja

laur2. detsember 2023 kell 15:48

Võtan tänase õhtu veel ära.

geir_looduses2. detsember 2023 kell 20:44

Kahju, kahju. Kõik aina sinna Harjumaale paraku jääbki. Mõni üksik tekib teistesse maakondadesse. Varsti võiks seeria nimeks oanna hoopis Harjumaa Avendiseeria.

erko2. detsember 2023 kell 21:42

Siit võiks küsida, millega tegelevad phantom jt. Tartu agaramad aardemeistrid?

geir_looduses kirjutas:
-------------------------------------------------------

Kahju, kahju. Kõik aina sinna Harjumaale paraku jä
äbki. Mõni üksik tekib teistesse maakondadesse. Va
rsti võiks seeria nimeks oanna hoopis Harjumaa Ave
ndiseeria.

geir_looduses2. detsember 2023 kell 22:03

Mul nö tunne et varsti vist kujunen mina selleks põhiliseks tartumaa peitjaks (:!P) kuigi ma selliseid mõistatusi tootma ei hakkaks. Tartu tuleb tavalisi aardekd ka ikkagi panna mitte ei hakka jääma see mõistatuste pealinnaks :)

max3. detsember 2023 kell 17:57

Peitja palvel lisatud tabelile mõned vallad

geobeargraphy3. detsember 2023 kell 18:52

Võtan 19.12, Harjumaale.

Näitan tulemusi 16-30 / 62