Purjekaga aardeid otsima

gpsitu27. mai 2024 kell 08:56

Ahoi!

Osad teavad, osad mitte, seepärast ka väike meeldetuletus. Olen viinud mitmeid geopeitureid Tallinna lahel aarete juurde, kuhu kuiva jalaga ei pääse:

Virtual Reward 3.0: Vahemadal

Kuuli Muna

"Klientide" tagasisidet näete aarete juurest, märksõnadeks purjekas Windrose ja kipper Andreas. :)

Olen käsoleval aastal valmis taas geopeitureid teenindama.

Millega tuleks arvestada:

1. Seltskonna paneb kokku ja kõigile sobiva aja kooskõlastab minuga üks kontaktisik.
  2. Sõit toimub siis, kui ilm on selleks sobilik ning kõigile ohutu (eriti kehtib Kuuli Muna kohta).
  3. Kuuli Munale ronimiseks sobivad abivahendid on teil endal olemas. Mina saan pakkuda vaid mõnda otsa (köit), millest osavamatele piisab, aga eelnevad grupid on kasutanud kokkupandavaid redeleid jms.
  4. Ajaliselt võtab ühe aarde külastamine aega ca 2 tundi, sõidu algus ja lõpp on Lennusadamas.
  5. Jahi renditunni hind on 150 eurot, geopeituritele teen soodukat -50% sest olen ise geopeitur ning mul on vähem tegemist seltskonna kokkuajamise jms. Seega ühe aarde külastus lähebki maksma 150 eurot, olememata grupi suurusest.
  6. Grupi suurus siiski päris piiramatu pole, korraga on mul lubatud peale võtta 10 reisijat. Kahjuks lähevad sinna alla kõik lastest täiskasvanuteni, erandeid teha ei saa. Aga see, kas üritate grupi maksimaalselt täis panna või tulete kahe-kolmekesi, sõltub juba teist endist.
  7. Riietus merele sobilik, tuulekindel ja kihline. Üldiselt märjaks keegi ei saa, kui just ise suurema ilmaga vööritekile laineid nautima ei kipu. Aga siiski tuleb arvestada, et vesi on märg. :)
  8. Sobiva tuule olemasolul purjetame, seega meeldiv purjereis tuleb kauba peale. Küsimise peale saab ka ise rooli ja purjesid trimmima. Kuuli Muna külastamisel tuleb küll enamasti motoriseerimisega arvestada, sest vähegi tugevama ning ebasoodsast suunast puhuva tuulega on sinna sildumine laevale ja inimestele ohtlik.

Kui pakkus huvi, siis saada sõnum kas siin foorumis, info@windrosecruising.ee või FB Messengeris mulle (Andreas Jõesaar) või Windrosele

Merel näeme! :.D
kiddy27. mai 2024 kell 19:21

Tervitused (:!P)

Kui saaks kamba kokku siis oleksin küll käpp.

Christel

kiddy28. mai 2024 kell 07:54

Andke teada, kes soovivad selle sõiduga ühineda ..siis saame kamba kokku ja minekut planeerima hakata B)

Teeme ära :.D