Uus aardetüüp Ajutine on alates 08.augustist 2024 katsetamisel ja saadaval ainult Geopeitus.ee lehel koos sündmusaardega, boonuseks sündmuse korraldajale.
Antud aardetüüpi katsetame esimesena Katsejäneste sündmusel. Ehk seal üles pandavaid aardeid saab seekord kõiki GP lehel logida. Loodetavasti on selline uuendus teretulnud ja tekitab ka teistele mõtteid sündmustel midagi lisaks pakkuda. Kõik arvamused on oodatud. Lisaks ei suuda me väga lahendada küsimust, et kas need aarded avaldada ette juba avalehele või sündmusega ühel ajal. Nii saabki arvatavasti katsetatud nüüd seda pidi, et Katsejäneste aarded avanevad sündmuse päeval sündmuse alguseks, aga GeoOlümpia Ajutine peaks ilmuma siia varem. Logida saab muidugi seda siis alles sündmuse ajal.
Kuidas katsetused õnnestusid?
Minu meelest väga hästi. Vahva kastist väljas idee ja äge, et julgeti ka ära teostada. Kõik (ajutised) aarded olid niikuinii lahedad. Aga meeldiv oli just seegi, et neid kõiki sai eraldi logida, ise kogetut meenutada ja iga ajutise aarde peitjale ning korraldajatele ekstra lugemisrõõmu pakkuda (kes tahab seda teha). Ilma ajutiste aareteta poleks mina kindlasti võtnud kätte, põhjalikult meenutanud ja sündmuse logis iga aarde kohta midagi kostnud (mis meenutab, et sündmus ongi siiani logimata).
Nii et minu poolt kõrge-viis. Teistsugune idee (nagu Lauril ikka) ja tore, et ära tehti!