Uue veebilehe heaks!

Uudis
Näitan tulemusi 16-30 / 100
kotkapere24. juuli 2025 kell 09:00

Alustuseks kiitused töögrupile! Megasuur töö!

Jätan ka tagasiside asjade kohta, mida praeguses keskkonnas hindan ja ka uues võiks olla:)

• kaardivaates aerofotot mina ka ei leidnud, loodan väga, et see saab ka uues keskkonnas olema.
  • kaardivaates aarete knopkade ikoonid on suuremad kui praegu ja seetõttu kaardi väljasuum katab aluskaardi. Kui näiteks soovida reisi planeerida aarete olemasolu järgi, siis praegu seda keeruline teha.
  • kaardivaate filtrites võiks lisaks aarde tüüpidele olla võimalus filtreerida aarete raskusastmete järgi
  • kaardivaates võiks paneel töölaud-profiil jne peitu minna kui soovin täisekraani vaadet kasutada
  • kaardivaates võiks jääda võimalus taastada kaardil põhja-lõuna suund
  • aarde leheküljel - kas nähtavale jääb ühes formaadis koordinaadid?
  • aarde leheküljel - GC kood võiks olla eraldi selekteeritav- kopeeritav (mobiilivaates)
  • esilehel uute aarete juures võiks olla nähtav maakond
laur27. juuli 2025 kell 10:01

Mõni kiire vastus.

Kaardi kohta: see ongi veel üpris poolik osa ja areneb. Ehket kindlasti tuleb ka sinna kihtide vahetamise nupp ja kõik muu oluline.

Aarete leheküljel jääb jah nähtavaks ainult üks formaat, sest kõik korraga võtab lihtsalt liiga palju ruumi ja pole vajalik. Samas saab uuel lehel neid kiirelt ja mugavalt vahetada ja kopeerida.

GC koodi kohta uuriks, et milleks see vajalik? Kui on hea põhjus, siis saab ikka ära teha.

Uute aarete maakonnad ainult mobiilivaates peidus, sest ruumi jääb väheseks. Võibolla kannatab teha valiku, et mida seal lisaks nimele näha on. Kuupäev nende seas ei tundu mulle kõige olulisem, et vaatame seda.

miiiiia30. juuli 2025 kell 13:48

Hetkel kui üritada aardele "Minu koordinaadid" lisada ja salvest vajutada, siis annab all punase teate "Teadmata viga!".

Kas oleks ka võimalus kuidagi eraldi märgistada geokontrollist tulnud õiged koordinaadid ja ise lisatud koordinaadid? Teinekord piirkond on õige, aga kontroll rohelist ei anna... :D

caro1. september 2025 kell 04:44

Nii, vahepeal on olnud suvi ja puhkused ja aktiivne õues liikumine. Aeg on anda väike ülevaade ka, mida nende kuude jooksul ikkagi uue lehega toimetatud on. Kõik kajastub testlehel ka, seega palun testige aktiivselt ja andke vigadest arendajale teada.

Koos saame lehe paremaks!

• Statistika parandused, silmapaistvad logid ja logikirjutajad saab nüüd filtreerida aasta ja muude ajaperioodide kaupa (üleval paremal valik)
  • Kiri administraatorile nüüd olemas jaluses, loob samamoodi foorumiteema nagu vanasti
  • Oma parooli saab nüüd vahetada profiili all
  • Minu koordinaadid on nüüd paremini lahendatud ja kuvab neid aardeid ka otsingus
  • Minu koordinaadid filter on nüüd olemas otsingus
  • Minu logi rida aarde detailvaates on nüüd klikitav ja viib enda logini
  • Kõik välislingid logides jms avanevad nüüd uues vaheaknas
  • Logisid saab nüüd kustutada (admin näeb kustutatud logisid ka, aga selgelt välja toodud pooliku läbipaistvusega)
  • Aarde muutmise vaates kuvab nüüd konflikte teiste aaretega ka tekstikujul nimekirjana (<160m), pean selle adminnile ilmselt ka kuhugi aarde detailvaatesse pistma, et ei oleks ainult muutmise vaates
  • Uuel aardel on nüüd algselt "mustand" staatus, adminnile peab kinnitamiseks aarde eraldi saatma. Seniks kuni asi mustand on, admin ei näe neid kuskil nimistus, seega peaks segadust vähendama
  • Kui aare läheb avalikuks, siis paljud väljad mida enam muuta ei saa kasutaja enda poolt kaovad ära (a la aarde tüüp jms), adminile jäävad alles
  • Geoaarde regioonide parandused, automaatselt käivitab nüüd ja võtab maa-ametist koordinaatide põhjal maakonna
  • Toetaja staatust kuvatakse nüüd profiili all ka (toetajaks määramine x kuupäevani ja automaatne sünkroniseerimine emailidest on töös veel)
  • Kaardil on nüüd ortofoto kaardikihti võimalik valida
  • Sildid on nüüd vana loogika alusel grupeeritud (vajab uut andmebaasi koopiat hetkel, testkeskkonnas puudulik, teen varsti ära)
  • Arhiveeritud aarded nüüd mahakriipsutatud, et neid lihtsamini eristada
  • Töölaual on nüüd enda aarete nimistus kõrgemal kohal tähelepanu vajavad aarded (pole käätesaadav ja/või vajab hooldust)
  • Koordinaate otsingusse sisestades saab nüüd avada kaardi selle punkti peal ja näha mis selle ümber on
  • Aarde detailvaates on nüüd lähedalasuvad aarded
caro3. september 2025 kell 05:30

Hetkel veel töös suurematest/keerulisematest asjadest:

• Aarde muutmisel aktiivsusperiood, koordinaatide muutmine, adminile esitamine (ja vahepeal lukustamine)
  • Aarete ignoreerimine
  • Administraatori funktsionaalsused
  • Email teavitused
tarps15. september 2025 kell 15:20

Täna juhtus siis selline õnnetus või õnnistus, et Veebimajutus tegi mingi uuenduse ja ütleks lõpuks, et vana veebileht viskab nii palju veateateid ja hoiatusi seoses oma ajale jalgu jäämisega ja vana veeb ei võtnudki enam pilti ette. Jäi kaks varianti - kas hakata nüüd seda vana elustama viimast korda või siis võtta lihtsalt see suur samm ja panna olemasolevas seisus veebileht üles. Siin väga palju mõelda ei olnud ja nüüd läkski uus veeb üles - koos oma mistahes hetkel olevate puudustega. Loodame nüüd kaardistama hakata puudusi ja kiiremas korras neid lappima. Uuel veebilehel on õnneks parandusi mitukümmend korda kiirem teha, sestap jäi ta ka päris tugevalt otsuse langetamisel kaalukausil peale.

Andmed said imporditud üle vanast andmebaasist täpselt sellise seisus nagu nad enne vana veebilehe kustumist olid.

zytecc15. september 2025 kell 22:03

soovitan kasutajatel varasemast lahendatud mõistatuste koordinaate mitte puudutada ja tšekkeriga mitte mängida. vähemalt, kuni asi korda tehakse ja kuni kaart hakkab ka korralikult tööle.

nomad15. september 2025 kell 22:39

Ma ei tea, kas see on plaanis aga äkki saaks kui võimalik on uutel aaretel asukoht ka taha nagu vanas versiionis oli. Esialgsel vaatlusel tundub leht päris hea olevat.

tarps15. september 2025 kell 23:06

Zytecc - kas saaksid palun täpsustada mis sul juhtus, et teaks asjaga tegeleda?

Nomad - tänud teatamast, aaretele vaikselt tekivad nüüd maakonnad külge, importimisel jäi kahe silma vahele. Enam ei valita neid käsitsi vaid küsitakse taustal koordinaatide alusel maa-ametist.

peakas16. september 2025 kell 01:01

Tundub, et kui kontol on mõni aare ignoreeritud, siis lähevad osad funktsioonid katki
minu kasutaja all annavad järgmised alamlehed tulemuseks tühja lehe
https://www.geopeitus.ee/toolaud

https://www.geopeitus.ee/minu-geopeitus/logiteated

https://www.geopeitus.ee/minu-geopeitus/pildid

Tegin katsetuseks uue kasutaja (sellpeeter), töölaud avanes ilusti, ignoreerisin selle kasutaja alt aarde "Kassi allikas", peale seda andis töölaud tühja lehe, võtsin aarde ignoorist maha, siis jälle töötas. Minu kasutaja all on nii logiteateid, kui ka pilte aarete kohta, mis olid mul ignoorlistis, uue kasutaja puhul ei olnud ja selle all need kaks lehte avanesid kenasti.

tarps16. september 2025 kell 11:45

Peakas - tänan teada andmast! Tegin ignoreerimise loogikat natuke ümber ja nüüd võiks see töötada ootuspäraselt. Hetkel sai nii, et otsingus, kaardil ja uute logiteadete/uute aarete all ei kuva ignoreeritud aardeid.

peakas16. september 2025 kell 12:32

Tänud, nüüd avanevad kõik lehed ilusti, kas kuskil on mingi koht ka, kus saab näha, mis aarded ignooris on?

marliin17. september 2025 kell 21:06

Veel ei ole, aga läks murede-soovide listi kirja. 

Väike update ka vahepeal parandatud/lisatud teemadest: 

Kasutaja

• Sisselogimine ei eristata enam suur- ja väiketähti

Töölaud

• Sündmusaarded eemaldatud uute aarete nimekirjast
  • Tulevad sündmused kuvab nüüd kõiki tuleviku sündmusi
  • Ignoreeritud aarded põjustasid probleeme töölaual ja kasutaja vaates
  • Lisatud "Praegu aktiivsed kasutajad"

Aarded

• Minu aarde koordinaadid avab nüüd kaardilingid õige asukohaga ja asukoht ilmub ka kaardil
  • Logiteate lisamisel hoitakse eelmist logimise kuupäeva alles nüüd kuni 12h 
  • Logiteadete lehevahetus ja "näita korraga" parandatud
  • Aarete lingid vanast andmebaasist imporditud 

Muu 

• Parandatud ja lisatud erinevad administraaatori funktsionaalsusi
  • Parandatud statistika sorteerimine
  • Foorumis saab kasutada nüüd piiratud HTMLi

Jätkame aktiivselt murede lahendamist, teavitada võib ikka nii foorumis, vormi vahendusel kui ka mulle või tarps-ile otse sõnumit saates.

tarps18. september 2025 kell 00:54

Veel tehtud muudatused:

Postkast

• Muudetud loogilisemaks, sõnumite parandused
  • Sõnumite kellaajad uuesti imporditud vanast andmebaasist, enne kuvas kõikide vestluste ajaks importimise kellaaega

Foorum

• Foorumi avalikud kategooriad nüüd mitte sisseloginud kasutajatele ka nähtavad
  • Foorumi peidetud kategooriad nüüd vastavatele rollidele kättesaadavad

Profiil

• Väga rohke sisu ja/või stiiliga profiili kirjelduste muutmise parandused
  • Toetaja staatuse kuvamise parandused eri vaadetes
  • Tagasi nupp lisatud profiili muutmise vaatesse

Aarded

• Geocaching ID salvestamise parandus
  • Aarde arhiveerimisega seotud vigade parandused
  • Geocheckeri ja otsingu koordinaatide söömise parandused (toetab rohkemaid kujusid nüüd)
  • Geocachingu link avaneb nüüd uues vaheaknas
peakas18. september 2025 kell 08:54

sisselogituna ei avane enam aarde vaade, tuleb tühi leht. sisselogimata avaneb

Näitan tulemusi 16-30 / 100