Alustuseks kiitused töögrupile! Megasuur töö!
Jätan ka tagasiside asjade kohta, mida praeguses keskkonnas hindan ja ka uues võiks olla:)
Mõni kiire vastus.
Kaardi kohta: see ongi veel üpris poolik osa ja areneb. Ehket kindlasti tuleb ka sinna kihtide vahetamise nupp ja kõik muu oluline.
Aarete leheküljel jääb jah nähtavaks ainult üks formaat, sest kõik korraga võtab lihtsalt liiga palju ruumi ja pole vajalik. Samas saab uuel lehel neid kiirelt ja mugavalt vahetada ja kopeerida.
GC koodi kohta uuriks, et milleks see vajalik? Kui on hea põhjus, siis saab ikka ära teha.
Uute aarete maakonnad ainult mobiilivaates peidus, sest ruumi jääb väheseks. Võibolla kannatab teha valiku, et mida seal lisaks nimele näha on. Kuupäev nende seas ei tundu mulle kõige olulisem, et vaatame seda.
Hetkel kui üritada aardele "Minu koordinaadid" lisada ja salvest vajutada, siis annab all punase teate "Teadmata viga!".
Kas oleks ka võimalus kuidagi eraldi märgistada geokontrollist tulnud õiged koordinaadid ja ise lisatud koordinaadid? Teinekord piirkond on õige, aga kontroll rohelist ei anna... :D
Nii, vahepeal on olnud suvi ja puhkused ja aktiivne õues liikumine. Aeg on anda väike ülevaade ka, mida nende kuude jooksul ikkagi uue lehega toimetatud on. Kõik kajastub testlehel ka, seega palun testige aktiivselt ja andke vigadest arendajale teada.
Koos saame lehe paremaks!
Hetkel veel töös suurematest/keerulisematest asjadest:
Täna juhtus siis selline õnnetus või õnnistus, et Veebimajutus tegi mingi uuenduse ja ütleks lõpuks, et vana veebileht viskab nii palju veateateid ja hoiatusi seoses oma ajale jalgu jäämisega ja vana veeb ei võtnudki enam pilti ette. Jäi kaks varianti - kas hakata nüüd seda vana elustama viimast korda või siis võtta lihtsalt see suur samm ja panna olemasolevas seisus veebileht üles. Siin väga palju mõelda ei olnud ja nüüd läkski uus veeb üles - koos oma mistahes hetkel olevate puudustega. Loodame nüüd kaardistama hakata puudusi ja kiiremas korras neid lappima. Uuel veebilehel on õnneks parandusi mitukümmend korda kiirem teha, sestap jäi ta ka päris tugevalt otsuse langetamisel kaalukausil peale.
Andmed said imporditud üle vanast andmebaasist täpselt sellise seisus nagu nad enne vana veebilehe kustumist olid.
soovitan kasutajatel varasemast lahendatud mõistatuste koordinaate mitte puudutada ja tšekkeriga mitte mängida. vähemalt, kuni asi korda tehakse ja kuni kaart hakkab ka korralikult tööle.
Ma ei tea, kas see on plaanis aga äkki saaks kui võimalik on uutel aaretel asukoht ka taha nagu vanas versiionis oli. Esialgsel vaatlusel tundub leht päris hea olevat.
Zytecc - kas saaksid palun täpsustada mis sul juhtus, et teaks asjaga tegeleda?
Nomad - tänud teatamast, aaretele vaikselt tekivad nüüd maakonnad külge, importimisel jäi kahe silma vahele. Enam ei valita neid käsitsi vaid küsitakse taustal koordinaatide alusel maa-ametist.
Tundub, et kui kontol on mõni aare ignoreeritud, siis lähevad osad funktsioonid katki
minu kasutaja all annavad järgmised alamlehed tulemuseks tühja lehe
https://www.geopeitus.ee/toolaud
https://www.geopeitus.ee/minu-geopeitus/logiteated
https://www.geopeitus.ee/minu-geopeitus/pildid
Tegin katsetuseks uue kasutaja (sellpeeter), töölaud avanes ilusti, ignoreerisin selle kasutaja alt aarde "Kassi allikas", peale seda andis töölaud tühja lehe, võtsin aarde ignoorist maha, siis jälle töötas. Minu kasutaja all on nii logiteateid, kui ka pilte aarete kohta, mis olid mul ignoorlistis, uue kasutaja puhul ei olnud ja selle all need kaks lehte avanesid kenasti.
Peakas - tänan teada andmast! Tegin ignoreerimise loogikat natuke ümber ja nüüd võiks see töötada ootuspäraselt. Hetkel sai nii, et otsingus, kaardil ja uute logiteadete/uute aarete all ei kuva ignoreeritud aardeid.
Tänud, nüüd avanevad kõik lehed ilusti, kas kuskil on mingi koht ka, kus saab näha, mis aarded ignooris on?
Veel ei ole, aga läks murede-soovide listi kirja.
Väike update ka vahepeal parandatud/lisatud teemadest:
Jätkame aktiivselt murede lahendamist, teavitada võib ikka nii foorumis, vormi vahendusel kui ka mulle või tarps-ile otse sõnumit saates.
Postkast
Foorum
Profiil
Aarded
sisselogituna ei avane enam aarde vaade, tuleb tühi leht. sisselogimata avaneb