Uue veebilehe heaks!

Uudis
Näitan tulemusi 31-45 / 100
nogravity18. september 2025 kell 09:00

Ei saa enam leitud aardeid vaadata, avaneb tühi aken. Kui on mitteleid kirjas siis avaneb

marliin18. september 2025 kell 09:42

Nüüd peaks olema korras

kiddy18. september 2025 kell 14:21

"Minu Geopeitus" all Geocaching kasutaja link ei avane, tuleb teade - Error 404: DNF

nogravity18. september 2025 kell 18:24

Kui vaadata mingit aaret ja tahta tagasi kaarti peale minna nii, et see viimati vaadatud aare jääks kaardi keskele siis leidsin ainukese viisi sealt valida "ava kaardil" ja valida "geopeitus" aga selle avab uues aknas... ehk siis see varjant kasutu, ei jõua neid aknaid koguaeg kinni panna. Kas on veel mingit varjanti?

nomad19. september 2025 kell 10:15

Kas suurim vale jääbki ainult top 200? Kui kaardil asukoht sisse lülitada siis saab ainult sisse ja välja suumida muud moodi liigutada ei saa, viskab kohe asukoha juurde tagasi.

nomad19. september 2025 kell 14:04

Arvutis näitab uutel aaretel taga ka asukohta aga mobiilis mitte

kaheksakand19. september 2025 kell 19:30

Soovin edu arendajatele, hetkel on veidi kasvuvalusid vaja meil kõigil koos üle elada ja siis on jälle mõnna leht meil olemas. (:

peakas20. september 2025 kell 09:57

mõningate aarete detailvaated ei avane (tuleb tühi leht)
näiteks:
https://www.geopeitus.ee/aare/rokimets

https://www.geopeitus.ee/aare/kahe-kooli-vahel

peakas20. september 2025 kell 21:30

GP lehe geokontroll annab teadmata viga, proovisin ette anda loordinaate DD ja L-EST formaadis, mõlemal puhul taustal vastuseks {"message":"Coordinates.lon peab olema number. (ja veel 1 viga)","errors":{"coordinates.lon":["Coordinates.lon peab olema number."],"coordinates.lat":["Coordinates.lat peab olema number."]}}

Lisaks, kui muuta aadrde juures käsitsi koordinaate, siis neid kuvatakse ainult L-EST kujul, muudel kujudel on koordinaatide koha peal tühjus

Proovisin näiteks aardega https://www.geopeitus.ee/aare/tootsi-tuulikud

peakas20. september 2025 kell 21:36

Lisaks paistab, et muudetud koordinaate üldse ei salvestata, peale refreshi on algsed koordinaadid tagasi

kiddy20. september 2025 kell 23:05

Minu leitud aarete logiteated kuvab vales järjekorras. Näiteks, kui ma leidsin kolm aaret ühel ja samal päeval ja sellises järjekorras: 1. Tamm 2. Kass ja 3. Meri siis logiteadete all kuvab need vastupidises järjekorras, kuigi logid kirjutasin õiges järjestuses leidmise järgi.

caro21. september 2025 kell 20:30

Palju asju on veel tegemisel. Noppisin välja mõningad, mis juba tehtud.

• Aarete logimiste kohta tulevad nüüd teavitused ja neid saab hallata enda profiili alt (emailis ka kiirlink sinna).
    * Logiteate uueks limiidiks on hetkel 100000 tähemärki.
    * Lisatud näita/peida parool nupp
    * Uusi aardeid kuvatakse nüüd avaldamise aja järjestuses.
    * Väga sarnane roheline toon oli sellel kas oled ise laikinud või on teised. Tehtud kontrastsemaks seda erisust.
    * Aaretes taastatud puuduvad failid.
    * Enda logid on nüüd leidmise, mitte kirjutamise järjekorras
    * Kuvab nüüd õigesti kõiki aardeid ülemises minu aarete kastis ja all minu aarete pihta tulnud logide all
    * Nüüd kasutatakse kuni 12h viimase logi kuupäeva, et saaks järjest ikkagi mugavalt logida.
    * Lisatud uus "Minu mustandid" vaade. Mängija näeb seal neid aardeid, mis tal on pooleli ja neid mis admin on tagasi lükanud.
caro22. september 2025 kell 12:14
  • Mustandi staatuses olevaid aardeid saab nüüd omanik ja ainult omanik kustutada juhul kui ühtegi leiulogi aardel ei ole.
    * Kaart salvestab nüüd filtreid, asukohta ja suurendamise olekut - ehk kui näiteks lehte värskendada jääb kaart samaks.
peakas22. september 2025 kell 13:06

Minu mustandite nimekirjas on näiteks Krulli GP aare, samas on see aare mul leitud ja omanik pole ma sel aardel ka mitte

kiddy23. september 2025 kell 10:41

Määra aardele enda koordinaadid ei toimi st koordinaate ei salvesta

Näitan tulemusi 31-45 / 100