Ei saa enam leitud aardeid vaadata, avaneb tühi aken. Kui on mitteleid kirjas siis avaneb
Nüüd peaks olema korras
"Minu Geopeitus" all Geocaching kasutaja link ei avane, tuleb teade - Error 404: DNF
Kui vaadata mingit aaret ja tahta tagasi kaarti peale minna nii, et see viimati vaadatud aare jääks kaardi keskele siis leidsin ainukese viisi sealt valida "ava kaardil" ja valida "geopeitus" aga selle avab uues aknas... ehk siis see varjant kasutu, ei jõua neid aknaid koguaeg kinni panna. Kas on veel mingit varjanti?
Kas suurim vale jääbki ainult top 200? Kui kaardil asukoht sisse lülitada siis saab ainult sisse ja välja suumida muud moodi liigutada ei saa, viskab kohe asukoha juurde tagasi.
Arvutis näitab uutel aaretel taga ka asukohta aga mobiilis mitte
Soovin edu arendajatele, hetkel on veidi kasvuvalusid vaja meil kõigil koos üle elada ja siis on jälle mõnna leht meil olemas. (:
mõningate aarete detailvaated ei avane (tuleb tühi leht)
näiteks:
https://www.geopeitus.ee/aare/rokimets
GP lehe geokontroll annab teadmata viga, proovisin ette anda loordinaate DD ja L-EST formaadis, mõlemal puhul taustal vastuseks {"message":"Coordinates.lon peab olema number. (ja veel 1 viga)","errors":{"coordinates.lon":["Coordinates.lon peab olema number."],"coordinates.lat":["Coordinates.lat peab olema number."]}}
Lisaks, kui muuta aadrde juures käsitsi koordinaate, siis neid kuvatakse ainult L-EST kujul, muudel kujudel on koordinaatide koha peal tühjus
Proovisin näiteks aardega https://www.geopeitus.ee/aare/tootsi-tuulikud
Lisaks paistab, et muudetud koordinaate üldse ei salvestata, peale refreshi on algsed koordinaadid tagasi
Minu leitud aarete logiteated kuvab vales järjekorras. Näiteks, kui ma leidsin kolm aaret ühel ja samal päeval ja sellises järjekorras: 1. Tamm 2. Kass ja 3. Meri siis logiteadete all kuvab need vastupidises järjekorras, kuigi logid kirjutasin õiges järjestuses leidmise järgi.
Palju asju on veel tegemisel. Noppisin välja mõningad, mis juba tehtud.
Minu mustandite nimekirjas on näiteks Krulli GP aare, samas on see aare mul leitud ja omanik pole ma sel aardel ka mitte
Määra aardele enda koordinaadid ei toimi st koordinaate ei salvesta