Uue veebilehe heaks!

Uudis
Näitan tulemusi 91-100 / 100
madis19896. aprill 2026 kell 11:06

Arenduse poolelt info:

"GC-sse logimine läks üles.

Et asi tööle panna, on vaja, et profiili all oleks täidetud "GC username" ja "GC password". Parool läheb andmebaasi krüpteeritud kujul, et minimeerida riske.

Kui GC username ja parool on olemas, tekib logimisel uus linnuke, "Postita logi ka GC-sse". Kui mistahes põhjusel see ebaõnnestub, tuleb kasutajale vastav veateade, aga minu testimise käigus seda veel ei juhtunud.

Kui logi edukalt postitatakse, on sõnum veidi erinev ja lubab avada otse GC aarde lehe. Kui valitakse ka "Hooldasin" või "Vajab hooldust", siis tekib GC-sse logiteateid kaks - üks leid/mitteleid, teine hooldus/hooldusvajadus."

ove6. aprill 2026 kell 23:27

Mis juhtub siis kui GC-s on logi juba olemas? Kas GC-sse tekib siis topeltlogi? Üksjagu aardeid avalduvad GC-s varem ja tulevad GP lehele viitega.

errvee7. aprill 2026 kell 00:05

"Kas GC-sse tekib siis topeltlogi?" - kui aardel on GC-s leiulogi olemas, siis selles uues tekkivas logimise aknas kaob "Found it" valikust ära

caro8. juuli 2026 kell 19:41

Tekkinud on uus rida sinu profiilis. Minu geopeituse all on nüüd näha, millal konto on loodud. Kuna vanas andmebaasis polnud konto regamise aegu, siis päris täpselt neid ei saanud üle tuua. Kompromissina sai konto loomise ajaks kas esimese logi või peitmise kuupäev, mis enne tuli.

errvee20. juuli 2026 kell 09:19

"esimese logi või peitmise kuupäev," - seal probleem adopteeritud aaretega (mul näiteks tekkis sellega 5 aastat staaži juurde :) )

caro20. juuli 2026 kell 11:18

Novot, mis siis lahendus oleks? :)

helen20. juuli 2026 kell 11:23

Minu meelest lahendus oleks nimetada asju õigete nimedega ehk ei saa vägivaldselt tekitada andmeid, mida pole võimalik tuvastada. Kui on tuvastatav kronoloogiliselt kõige varasema tegevusena esimene leidmine (mis tavaliselt loodetavasi juhtub enne esimest peitmist), siis seda kuupäeva nimetadagi esimese leiu ajaks, mitte konto loomiseks.

errvee20. juuli 2026 kell 11:26

Pigem esimene logi, sest on/oli reegel, et "otsi vähemalt 25 aaret enne kui peitma hakkad"

Ilmselt adopteerimise fakt on vaid tekstina aardekirjelduses a-la
"29.05.2004 peitis" ja "YxiC jt. 11.2010 adopteeris Reino"

caro21. juuli 2026 kell 11:08
  • Pealehelt on ära võetud ebavajalik info "Minu profiili" kastist, selle asemel on uudised.
  • Uudiseks võib olla mistahes foorumiteema, kuid admin märgib selle eraldi uudiseks (varem said kõik sinna kirjutada).
  • Admin saab enda vaadet vahetada tavageopeituri omaks, kaovad ära igasugused lisanupud kasutajate logide, aarete jm muutmiseks.
  • Teemasid saab ka arhiveerida, neid enam tavakasutajad siis ei näe.
  • Kasuliku all on üks salalisa/beetakatsetus.

Aitäh, tarps!!

tarps21. juuli 2026 kell 12:35

Katsetuseks saab siin puslet mängida:
https://geopeitus.ee/pusle/esimene-kure-kured-4bogny

Idee oli selles, et kui GP lehe geopeitur teeb näiteks pusleaarde, siis see link läheks ka GC lehele, mis tooks GC lehelt ka meie lehele Geopeitureid. Ehk vähemalt tutvustaks neile kellel ainult Geocachingu äpp on ka seda, et Eesti GP leht on ka olemas.

Näitan tulemusi 91-100 / 100