Tere, kaas-geopeiturid!
Olen selles mängus veel suhteliselt uus, kuid olen juba märganud väga erinevaid peitmisviise ja -stiile. Mul on üks küsimus, millele otsin parimat lahendust ning oleksin väga tänulik Teie kogemuste ja nõuannete eest.
Kuidas olete lahendanud aarde konteineri kinnitamise puude või teiste looduslike objektide külge nii, et see oleks täiesti loodussõbralik?
Tean, et geocaching.com reeglites on kirjas, et püsivaid kinnitusi (nt kruvid, naelad või muu, mis võiks puud või keskkonda kahjustada) ei tohi kasutada. Olen samuti kuulnud, et isegi nöör või traat ümber puu võib aja jooksul tüvele kahju teha, kui see sisse kasvab või koort vigastab. Minu jaoks oleks oluline, et ka kõige väiksem keskkonnamõju oleks välistatud eriti kuna aardeid otsivad sageli ka lapsed, kes õpivad mängu käigus looduse kohta palju uut. Ma ei tahaks, et aarde paigaldus annaks halba eeskuju, justkui elusasse kasvavasse puusse võiks naelu, kruvisid või muid esemeid paigaldada.
Millised on Teie parimad nipid ja lahendused, et aaret puu külge kinnitada nii, et see püsiks kindlalt, oleks ilmastikukindel, ei kahjustaks puud (sh ei lõikuks tüvesse ega koorde) Milliseid materjale või meetodeid Teie eelistate?
Minu meelest tubli teemapüstitus ja plusspunktid loodusest hoolimise eest!
Eks see asi ole mitmetahuline.