Kahju kui sedasi tehakse. Kurb kui mäng kaotab häid aardeid mis loodud insporatsioonist ja armastusest.
Richard Aldington on öelnud: Elu, mida ei vii edasi armastus ja suuremeelsus, vaid vihavaen ja kadedus, pole tõeline elu.
Kahju muidugist kui 2 inimest tülli on läinud, kuid kirja sisu jääb arusaamatuks: kui ei saa aru, kes tegi, mis nimega aare, kus see asus jne. Kui kedagi julged süüdistada, siis ka tuleks nimi välja käia...
Inimsuhted ja armastus on üks keeruline teema. Tean täpselt, mis aardest jutt käib, mina ise pole seda alguskasti küll näinud aga lõpukasti leidsin metsas ringi tiirutades. Paraku on nii, et kui selle kasti meisterdas su kaaslane, siis on selge, miks ta selle sealt ära viis. Lahku minek on valus mõlemale poolele ja enamjaolt on solvumine ja kättemaks selle osa. Ei ole see esimene ega ka viimane taoline juhtum. Neid olen näinud oma kuue geopeituse aasta jooksul mitmeid. Ühed kannatavad ja vaikivad, teised paiskavad aaretesse kõigile näha.
Su kaaslase (minu asi pole seda nime välja ütlelda, igaüks peaks ise aru saama, kellega tegu) üks aare on tõesti nimekirjas, aare on tore , peitja aga igavene pahalane. Siinkohal jääbki nüüd aasta aarde valimisel igaühe enda otsustada, kas tunnustada teda või mitte. Aarde seisukohalt ju võiks... Aga... nagu sa ise ka kirjutasid, et vaatamata isiklikele konfliktidele sai too aare peidetud siiski teiste mängijate jaoks. Selle järgi peaks nagu isiklikud konfliktid kõrvale jätma. Ühte ja ainumast lahendust sellele kompotile pakkuda polegi. Igaüks peab ise oma valikud tegema.