Mida tähendab ingliisikeelne lühend TFTC?
Korjasin paksu margareeta juurest TB. Träkkimisnumbri järgi on see detsembri lõpus Saksamaal üles võetud. Tallinna jõudmist pole regatud. Peaks ma omapoolsed liikumised registreerima või ootama, kuni lünk likvideeritakse?
TFTC= Thanks for the cache ehk siis tänud aarde peitmise eest :)
Telc'ile: ikka kindlasti rega ära kui Sul träkkimise number veel olemas. See aare, kust sa ta võtsid, sinna logides peaks putuka enda valikmenüüst andma valiku "Grab it from somewhere else", kui eelmised träkkimised tõesti puuduvad ja siis kirjutad logisse väikese selgituse. Omapoolse aardesse paneku saad juba 'õieti' vormistada, kui valikusse annab 'placed' (või miskit taolist, täpselt ei mäleta). Siis on omanikul pilt selge ja meel hea, et putukas pole kaduma läinud ning jätkab vapralt oma teekonda :), antud juhul ta ilmselt ei tea sellest aga midagi...
Tahtsin selle TB ID igaks juhuks üle kontrollida. Sain kinnitust, et olin selle õigesti kirja pannud ning vahepeal on ilmunud ka puuduv logi. Kõik on taas hästi.
Männimetsa "Pingviin" ikka kadunud!!! :S
Kes näppas pingviini???
Sauepargi aardes peaks olema 2 TB-d / münti. Meil küll ei õnnestunud seal ühtegi märgata pühapäeval.
Helsingi Dessandi TB on keegi Salzburgi viinud - marx303 oma logis mainib seda. Geomündist jälgi pole :(
Kaits, sa käisid alles Salzburgis - kas HD IV TB oli seal?
Inglisild aardest on juba kuu aega tagasi eemaldatud TB http://www.geopeitus.ee/index.php?p=350&c=651#24551
kuid tema liikumise jälge pole rahvusvahelisel lehel regatud
http://www.geocaching.com/track/details.aspx?guid=51a5a859-43a1-4368-ada5-9cf717aba98d
daytripper72 posted a note for Logi (Traditional Cache) at 4/19/2008
Anyone who finds the dog in the cache - pleas notify me because I have the TB that goes along with it.
Võtsin jah ühe väikese üksildase koera. Saatsin juba teate daytripper72-le ka ära. et mis nüüd edasi...
Nüüdsest väikese koera omanik,
Kolla
Lennujaama aardes pole kahte TB-d. Ühe kohta on logi ja kanne logiraamatus. Teise kohta pole kumbaski märkmeid.
Esialgsed vaatlustulemused: Aardest on puudu TB. Owner: matcat, Released: Wednesday, March 21, 2007, Origin: Pennsylvania, United States, Use TB1F75B to reference this item. (jäetud 08.03.08 ly2kw Leeduka poolt) ja Owner: 8-Baller, Released: Saturday, September 23, 2006, Origin: Germany, Use TB11C08 to reference this item. (14.03.08 on selle võtnud Erkki)
Kas keegi võiks teada või aimata. Näiteks vaadata oma kotti või sahtlisse kas seal on Kolviku aardesse jäänud (kadunud) Susliku travelbug TBKAJK mis tahaks jõuda kaugele põhja. Meie jätsime ta Kolviku aardesse rohkem kui aasta tagasi 3 veebr 2007.
Juhuslikult märkasin kaits747 26.aprill postitust ja ei saa mitte täpsustamata jätta, et 14.03.2008 siiski ma panin 8-baller TB lennujaama aardesse (ka logis sedasi kirjas). Eelnevalt võtsin 9.03.2008 Kalda aardest.
drerz Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Juhuslikult märkasin kaits747 26.aprill postitust
ja ei saa mitte täpsustamata jätta, et 14.03.2008
siiski ma panin 8-baller TB lennujaama aardesse
(ka logis sedasi kirjas). Eelnevalt võtsin
9.03.2008 Kalda aardest.
Kuna aare on mul endiselt laua peal siis polnud raske üle kontrollida. Käekirjas on V ja J üsna sarnased. Vabandust Erkki. (Milline see TB välja näeb?)
Logikanded on 20.03 kaubast pole juttu / 21.03 V:sinine kuju J: 1SKK ja pastakas / 30.03 EVEJ / 02.04 EVEJ / 07.04 V:ninasarvik, J: krokodill / 17.04 J UN geocoin V:lennuk / 24.04 V:- J: TB ja GC.