http://www.geocaching.com/track/log.aspx?luid=7c7c13d5-d81d-4402-ac62-ca9eea9c4706&IID=c3a0704f-68fd-40d7-89cd-73a245e2d590
TB lehel selline pilt üleval. Selline ta tõepoolest ka oli. (pisike piljardikuul, millel võtmehoidja jubinad küljes ja ka TB plaat).
Paistab, et sinu poolt üles pandud pildil seda tõepoolest ei ole.
Minust ta igatahes sinna jäi. Lootuses, et pääseb eestimaalt laia ilma :(
Helgiheitja: "Hetkel küll aaret veel geocaching.com lehel pole, aga ilmselgelt ta ilmub sinna iga hetk."
Ei teki sinna iga hetk mitte midagi. Iseenesest need aarded sinna ei poe. Keegi- soovitatavalt omanikud ise - võiksid selle vastu huvi tunda, et välismaallased ka nende karbikesi metsas ja huvitavates paikades leiaksid.
Omanikud olid sinna aardesse ise ühe rännuputuka pannud, mistõttu ma tõsiselt loodangi, et neil on see geocachingusse ka regatud ja lihtsalt avalikustamata veel.
Helgiheitja ühe omanikuna võin kinnitada, et aare on geocashingu lehele submititud aga ilmselt ootab veel adminni poolt ülevaatamist, küllap kohe-kohe ilmub.
Et siis - ehk Helgiheitja omanikud vaatavad oma geocachingu aarderegamise uuesti üle. Siiani pole seda välja ilmunud, küll aga on juba olemas mitmed hiljem peidetud aarded.
Travelbug ise on juba turvalises kohas järgmise geopeituri käes.
See on sobiv võimalus panna kõigile aardepeitjatele südamele - palun registreerige oma aarded ka Geocaching.com'is ise ja võimalikult üheaegselt GP lehega.
Nii nagu ükski aare ei teki GP lehele iseenesest, vaid vabatahtlike heast tahtest ja vabast ajast, ei liigu ükski aare ka GP lehelt iseenesest GC lehele. Ja GC lehel peab aare olemas olema, vastasel juhul ei saa läbi selle ühtegi rändurit korrektselt liigutada. Ja rändurid liiguvad aardest aardesse hoolimata sellest, kas aare on GC-s avaldatud või mitte.
Tehke siis heade vabatahtlike töö lihtsamaks ja registreerige oma aarded ise - saate olla oma aarde käekäiguga kursis, lisada just need atribuudid/ikoonid, mis ette nähtud, aaret ise hallata jpm kasulikku.
Kelle aare on juba GC-s kasutajanimega www.geopeitus.ee ja on soov need enda nimele adopteerida, kasutage julgelt GC linki http://www.geocaching.com/adopt/
Kes inglise keelt (piisavalt) ei mõista, et aare ära tõlkida, pange oskaja abiga aare kasvõi vaid eestikeelsena GC-sse, sest reeglina vaid maakeelsena jõuavad need GC-sse ka vabatahtlike abiga.
Hindame ka teiste aega ja vaeva!
P.S. Helgiheitja ootab teadaolevalt GC.com Ülemvaataja aktsepti, ja saab loodetavasti mõne päeva jooksul aktiivseks. Seda on näha ka GP lehele lisandunud GC Waypointist http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC1FVHY
speedy Kirjutas:
-------------------------------------------------------
P.S. Helgiheitja ootab teadaolevalt GC.com
Ülemvaataja aktsepti, ja saab loodetavasti mõne
päeva jooksul aktiivseks. Seda on näha ka GP
lehele lisandunud GC Waypointist
Selle moraalilugemise peale küsiks, et huvitav-huvitav, mis siis Ülemvaatajale ei meeldi, et aaret nädala jooksul avaldatud ei saa, küll aga saab foorumites näppu viibutada? :?
Gpsitu küsimusele ei oska mina vastata ja hea oleks, kui minu moraalilugemise peale siin väga teemast välja ei lähe. Väljendasin oma isiklikke seisukohti, millega loodetavasti mitmed nõustuvad ja mis aitab vast igaühe oma aarete GC aktiivsemale logimisele kaasa. Ikka loodan, et saab ka heaga "sundida" (tu)
GP ja/vs GC teemal võib vast edasi vestelda foorumipostituses http://www.geopeitus.ee/foorum/read.php?3,2815 Ehk on veel mõni parem teema kunagi postitatud, aga ega mina ju neid ei kõiki tea - ma ju veel noor :D
P.S. Ülemvaatajad on ehk pikemalt arvutist eemal vms - nad olla mõningatel andmetel siiski inimesed - puhkavad, magavad, rändavad (vahel vist isegi ilma trävelpuukideta) :P
Paar päeva tagasi ilmus kauaoodatud Helgiheitja ometi geocachingu lehele, tänud kannatlikkuse eest!
Kes teab midagi Ühest Travelbugist mis on 2007 aastal pandud Sireda sääre aardesse?
http://www.geopeitus.ee/pic/5525.jpg ??
Kas omanikud kui karpi vahetasid seda seal nägid või ei näinud?
Vaadake oma kappide peale kodus ja logige ära TB palun rahvusvahelisel lehel.
Äratame teemat. Viimasel ajal kaob veidralt palju rändureid.
Kuna piirid on kinni siis võib vaid oletada põhjuseid
Rändureid on nähtud müügil isegi kirbukates!
Selle jaoks on vaja "rüüstada" aardeid, et veidi taskuraha teenida?!
duke kirjutas:
Kui te korjate aardest üles travelbugi või
geomündi, siis palun logige see ka rahvusvahelisel
lehel, niimoodi saab ilusti jälgida et kus
rännumees parajasti on.
Ma küll mängin viimasel ajal väga harva, aga pole vist juba aasta aega ühtegi travelbugi aaretes kohanud. Aga mul endal oli just teema, et kunagi kuskilt võetud TB sai kuhugi ka pandud aga kuhu, seda enam ei mäletanud, seega see minu nimele jäi. Läks ikka palju aega mööda, kuni nüüd tuli logi, et keegi oli seda Vigalas näinud. Ju ma siis selle sinna panin. Sai lõpuks ornungisse.
Giff 2023
Sündmusele on ikka veel sisse logitud 4 rändurit. Kes need võttis? PALUN logige nende liikumisi. Omanikud otsivad neid taga ja teevad päringuid. Rändurid tahavad liikuda, mitte kellgi sahtlis või taskus tolmu koguda.
Need rändurid on minu käes. Olin neile GIFF-il ekslikult Discovered logi kirjutanud. Lisasin õiged logid ja nüüd on nendega korras. Aprillis on plaan neid edasi ka liigutada. Oli juba varasemalt aga Rootsis ei õnnestunud ühtegi nii suurt aaret leida kuhu oleks saanud rändureid jätta.
kaits747 kirjutas:
Giff 2023
Sündmusele on ikka veel sisse logitud 4 rändurit.
Kes need võttis? PALUN logige nende liikumisi. Oma
nikud otsivad neid taga ja teevad päringuid. Rändu
rid tahavad liikuda, mitte kellgi sahtlis või task
us tolmu koguda.
Avastasin meie geoaaretest geomündi, mul on kerge aimdus, et korjasime selle üles sadamast, aga... Seda kohta kuhu neid logida geocatching.com lehel ei leidnud, või ongi nii, et pea sinna konto tegema, et muidu ei saagi?
Paljud mündid võivad sääraste teadmatute nopete tõttu ollagi kaduma läinud.
Kas võime selle lihtsalt ka kuhugi järgmisse aardesse panna?