Näitan tulemusi 16-30 / 72
bigmarx21. juuli 2008 kell 17:38

Mul on lapsepõlve hüüdnimi. Kuna kooliajal olin ma teistest jupi maad suurem, kutsuti mind suureks Markoks, mõne aja pärast oli jube popp kõike inglise keeles ajada ning saigi minust bigmarx.

Eelviimases töökohas jällegi ristiti mind "boob"iks Rakvere teatri ühe etenduse järgi, kuna ma "tean kõike". Nüüd teab enamik mind just boob'i nimega. Siin foorumis pole veel jõudnud nime vahetusele mõelda, ja ega see vist midagi muudakski :)

joonas44421. juuli 2008 kell 18:08

kusjuures ma tahtsin võtta kasutajanimeks gpsitu, kuid see oli juba hõivatud. tagantjärele võib öelda, et selle nime oleks vist pidanud mulle jätma...hehee!

aga minu kasutajanimi on muidugi lihtne, panin oma nime ja kuna olin üsna kindel, et "joonas" on olemas, siis panin impulsiivselt 3 nelja otsa.

speedy20. november 2008 kell 23:54

Speedy tõestisündinud lugu.

Umbes 18a tagasi sai pisikene Paavo oma esimese lauaarvuti - 386 prose, 40 MB vinti, MS DOS, Norton Commander jne. Paavol oli juba siis parim sõber Indrek. Selles uhkes arvutis oli ka mitmeid mänge - Supaplex, Sharkey's 3D Pool, Out Of This World, hiljem ka Wolfenstein 3D jpm legende. Neid mänge mängides muutusid noored poisid üha osavamaks ja kavalamaks. Mida paremaks nad muutusid, seda tihedamini hakkasid need samad mängud poiste käest nende nimesid nõudma, et need Hall of Fame'i lisada. Algul kasutati enda pärisnimesid, kuid peagi tundus ärevam esineda lahedamate aliastega. Kuna tollal oli Speedy Gonzalez'e multikas kangesti popp ja meeltmööda, saigi nimed ära jagatud - Paavo sai Speedy ja Indrek Gonzales'e (lõpus teadlikult s-ga). Nii me neid nimesid pikka aega kasutasimegi. Indrekut hakati aga ühe tihedamini Intsuks kutsuma ning kui tema oma võõrapärasest hüüdnimest loobus sai Speedy ka perekonnanime omale, mugandades seda veelgi - meie aja kangelane Speedy Conzales oligi sündinud. Pange tähele c-d perenime alguses ja s-i lõpus vs Mehhiko päris kiirhiirega Speedy Gonzalez. Sellest ajast peale kasutasid noorsandid ühiselt tegutsedes nimetust Speedy Conzales & Inc. See kõlas veel eriti ebamaiselt ja suursuguselt uhkelt. Eraldi aga jäi üks Speedy Conzaleseks ja teine Intsuks.

Speedy on - vähemalt eesti saitidel - tihtipeale kättesaadavam kasutajanimi, kui küllalt vähelevinud Paavo ja pealegi on vähemalt kasutajanimeks päris huvipakkuv midagi silmatorkavamat omada. Ja mida ma teile muidu nii pikalt seletanud oleks, kui mu kasutaja- ja hüüdnimi ka lihtsalt Paavo oleks :P

mrtn2. veebruar 2009 kell 23:26

see on huvitav, et suur osa igasuguste erinevate foorumite ja muude internetiresursside kasutajaid on aastaid samad ja käivad jube erinevates foorumites, reeglina sama nimega. inimestel on palju harrastusi, nende ühiseks nimetajaks võrgutatus, mis teeb harrastamise kodusemaks ja lihtsamaks. speedyt ma mäletan juba fidoneti aegadest, kui internet oli mingi ebamäärane asi kusagil KBFIs ja keegi olla teadnud kedagi, kes teab kedagi, kes oli interneti juures olnud.

ahjaa, ma olen mrtn juba keskkoolist saati (80ndatel)

muhhin3. veebruar 2009 kell 02:36

Minul kasutajanime taga mingit pikka stooorit ei ole. Kuna näpud juba sügelesid klaviatuuril nõutud kasutajanime trükkima, siis kusagilt ajusopist kerkis esile millegipärast reamees Muhhin (ei te isegi, miks ja millega seda seostada) ja nii ta läks. Täna kasutan valdavalt siiski üht teist nime, mille ajalugu ulatub juba minu sünnihetkeni.

cleed3. veebruar 2009 kell 05:53

Mina olengi Cleed. Lihtsalt otsisin aastaid tagasi nime ja panin tähti tähe ette. Eestis ei tohiks ühtegi teist Cleedi olla :)

kingu3. veebruar 2009 kell 07:18

Minu nimel on väga veider sünnilugu. Nimelt on minul kass Tondu, sugulasel koer Kiku. Ning ühel päeval mu armas ema, kui mõlemad loomad parajasti ta nina all sebisid, tahtis kutsuda kassi, kuid tegi sujuvalt kahest nimest ühe ja hüüdis - Kingu. Kui kasutajanime otsimiseks läks, siis tuli see meelde ning nii ta valitud saigi. :)

hel3. veebruar 2009 kell 12:02

Meie kasutajanimi kujunes meie nimede esitähtedest Henry, Erik, Liisu - hel, ei ole teisendatud inglisekeelsest sõnast hell - "põrgu" :) Tekkis see aga aastake varem, kui panin kodus ruuterile nime.

aints3. veebruar 2009 kell 12:12

Perbüroo ametnik maalis kalligraafilise käekirjaga mu vanemate soovil minu sünnitunnistusele nime Ain. Pole tegelikult vähimatki vajadust tundnud nende valikut maha laita ja ennast ümber ristima hakata. Sestap olin mõnevõrra pettunudki kui GP-lehel see nimi juba võetud oli. Eks tuli siis nime lõppu "t" ja "s" keevitada. Noh, ehk ongi tibakese muhedam :)

tanelq3. veebruar 2009 kell 15:32

Pärisnimeks mul Tanel ja kuna "tanel" on üldiselt igal pool Eestimaistes portaalides võetud, tuli midagi lisada. Nii sündiski "tanelq".

vx11. veebruar 2009 kell 07:46

Kui tekkis plaan GP lehele kasutajakonto luua, siis väga pikalt mõtlema ei pidanudki. Alguses kaalusin küll muid variante kuid siis otsustasin minna lihtsama vastupanu teed. Kunagi ammu sai pandud MSNi nimeks VX, seejärel lisandus hulgaliselt uusi kontakte ning ükskord kui nime "normaalseks" (ehk siis VX -> Veiko) tagasi muutsin, järgnes sellele suur kurtmiste laine et mind ei leita enam kontaktide hulgast üles. Seega muutsin nime tagasi ja selline on ta siiamaani.

Tähendsuest. Osad on sellele pihta saanud, teised mitte. Tegemist on hüüdnime lühendiga: Veiko -> Veix -> VX (tähthaaval hääldades siis 'vee' + 'iks' = 'veiks'). Nii lihtne ongi :)

1taranee16. veebruar 2009 kell 18:33

Minu kasutaja nimel on 2 asja, miks ma valisin, aga võttan kõik ühte juttu kokku.

Kunagi ammu tulin ma mängukoopasse ja siis mulle meeldis w.i.t.c.h.-idest Taranee, aga Taranee oli hõivatud ja otsustasin panna 1Taranee, aga unustasin suure tähe ära. Siis, kui siia tulin tahtsin jälle panna 1taranee, aga isa ütles, et võiksin lihtsalt Taranee panna, aga ma kartsin, et naru mängukoopas-on see hõivatud ja siis panin kohe 1taranee- seekord juba väikse tähega.

Siis kui vana mängukoobas kustus- tuli uus, aga sisse ma seal enam ei saand ja e-mailile ka ei saand :( siis panin nimeks elyon, aga see ära võetud, siis panin lelyonl ja see mulle külge jäänud- just täna tahtsin geopeitusesse panna sisselogimises lelyonl- nii, et kutsuge mind lelyonliks-see mulle rohkem meeldib. hääldus(tühikutega on vahed kus ei häälda teistmoodi:X ) : l elyon l

nipnip2. juuni 2009 kell 08:12

Kui mind sünnitusmajast toodi, siis oli minu õde juba 11 kuud vana. Tema tohutus leksikonis oli ka väikevenna jaoks konkreetne sõna valmis varutud. "Nipi" - osutas ta sõrmega minu võrevoodi poole. Nii jäigi. Mina ei ole seda muuta saanud ei jõu ega nõuga. Noh eks vanemad muidugi ignoreerisid õeraasukese nõudmisi ja panid sündimispaberitele ühe teise nime, aga seda kasutasid ainult õpetajad koolis ja noh, mõned ametnikud veel :)

Arvutimaailma arenedes tuli kiire mõistmine, et nipi on paganamna poulaarne kasutajanimi ja sellest tuli suu puhtaks pühkida. Peale pisikest kaalumist ja klõbistamist avastasin, et nipnip on klaveril tunduvalt lihtsam ja kiirem toksida. Olen mõningates kohtades saanud vastuseid, et nimi juba kasutusel, aga selleks puhuks on mul igaks juhuks varrukas nipnipnip.

polekala12. juuni 2009 kell 06:36

Minu kasutajanimi Polekala tuleneb minu teisest, palju kauem kestnud ja siiani geopeitusega 1. ja 2. kohta jagavast harrastusest - kalapüügist. Kuna algusaegadel ei olnud endal ei vilumust ning polnud ka häid vahendeid vastava harrastuse igakülgseks viljelemiseks, siis tihti juhtus, et kala polnud. Sellest siis sai kunagi endale vastavanimeline e-posti aadress tehtud (mis hetkeks küll ammu ajaloo-prügikasti kadunud). Samuti sellise nime all sai figureeritud kalale.ee foorumis. Seega siis ajal, kui geopeituse leidsin ja kontot oli vaja luua, sai vastav nimi jälle kasutusele võetud.

trine2. juuli 2010 kell 20:27

Olen Trine ka päris mitmetes portaalides-foorumites, aga alles geopeituses on see päriselt ka külge hakanud, kuna teatavasti on umbes pooled naissoost geopeiturid Triinud. Algselt kasutasin Trine't rahvusvahelises seltskonnas, kuna see oli inglise keeles suupärasem, samal ajal kui mu pärisnimi kõlas alalõpmata nagu "train" või võttis kirjakuju Trinn. Keegi sakslane rääkis, et alamsaksa ja sellele lähedastes keeltes (flaami) tähendab Trine väikest lolli plikat - seejuures mitte liiga halvustavalt, vaid umbes nagu "totu". Armas ja sobib igati :)

Trine on inglise keeles ka trigoon, astroloogiline apekt, mille puhul planeetide nurk on 120 kraadi ja mida peetakse kõige paremaks ja harmoonilisemaks suhteks vastavate energiate vahel. Uurin geopeitusevälises elus renessansi filosoofe-platoniste, kelle jaoks astroloogia on väga oluline. Muidugi olen siis ka oma sünnikaarti vaadanud ja seal laiutab Grand Trine ehk kolmest trigoonist moodustuv kolmnurk. See on lühidalt öeldes kaasasündinud anne, mis teeb tavaliselt inimese laisaks, kuna tal tuleb kõik iseenesest. No ma ei tea, ei hakka oma õnne ära sõnuma...

Näitan tulemusi 16-30 / 72