Teooria on ikka märksa mugavam kui elu ise: esimese korraga pihtas X( Alles siis läks tavapäraseks geopeituseks - et tead, kus on, aga kätte ei saa... Tore video jah, aga ma ikkagi ei hääletaks geoakadeemia e-õppele üleviimise poolt.
Wow, esimese korraga leitud. Leiaks mõningaid leidmata aardeid ka niimoodi, et esimene vaadatud kohta on õige.
Seitse oli minu tulemus.
Mul tuli ka esimese korraga, aga mitte teadlikult, vaid kogemata klikkisin ekraanile. Sellest sain natukese aja pärast alles aru, millega tegemist ja et teised valed olid:). Nagu geopeituseski.
Hee. Aga mina olen oma nime vääriline. Kuues koht oli õige.
Peale kõikidest loogilistest kohtadest vaatamist ja poole tunnist juurte kobestamist võtsin kõne eelmisele leidjale, kes kinnitas aarde olemasolu ning andis lisavihje, mis kinnitas varasemat teooriat ning nii leidsingi aarde kohast, kust varem juba korduvalt olin otsinud. Aare korras. EVEJ. Tänud peitjale! (:!P)
Klassikaline logiteade pioneeri poolt. Minu poolt aplaus!
(tu)
4 - Martini leidmine
Mina leidsin esimesel korral, aga ei tahtnud siia uhkustades kirja panna. Nüüd ei saanud vaadata, et tiimi nime alla tõmmatakse ja pidin väikese muutuse postituss tegema :) Kris
Kuna kõik on oma leiud siia kirja pand, ei saa minagi asja jätta nii.
Aare leitud teisest loogilisest kohast, helistamata peitjale või eelmistele leidjatele.
Jätkame siis meiegi samal rajal ehk siis moodustus leidjate rivi ja Kadri leidis neljandast (või oli see äkki hoopis kolmas koht? vahet pole, kohe ei leidnud!) ja Peep leidis teisest kohast. Väga meeldiv aare, omanik ise tegi nö musta töö näitamaks, et siin tõesti ei ole ja lõpuks tõi ka aarde lausa kätte! Endal polnud vaja käsigi määrida!:) Paluks Eesti aaretel samasugust teenindust!:.D EVEJ
well, kuna siin teemas järjest oma tulemusi avaldatakse, siis ei pidanud ka kiusatusele vastu ja proovisin. no esimese kaheteistkümnega pihta ei saanud. siis tuli tiina ja ma lasin tal arvata, kust peaks otsima. tema vaatas kaks sekundit ekraani ja näitas õigesse kohta.
vähemasti sai selgeks, et mul puudub täielikult geopeituse geen.
:)
Leitud ilma kirjelduse, vihje, suuruste, raskusastmete ja logide lugemiseta kolmandast kohast katse-eksituse meetodil. Päriselt kulunuks õnneks vähem aega. Eriti veel praeguse lumega size=small[/size].
Mulle meeldib ikka päris GP palju rohkem, aga kui jalad enam ei kanna, eks siis hakkan mõistatusi lahendama ja virtuaalselt otsima. Kui pea ka enam mõistatusi ei võta, hakkan ruudulise paberi tükke koguma.
Uudiseid maailmast :)
Groundspeaki uudiskirjast sain teada, et sel laupäeval, 20.augustil tähistatakse esimest Rahvusvahelist Geopeituse päeva. Kui mõne aarde tol päeval leiate ja GC lehel logite, siis saate virtuaalse suveniiri endale. Ja Seattle`is on pidu. :)
Meil antakse sel puhul lausa vaba päev inimestele, et nad saaksid rahus aardeid otsida. ;)
This Saturday, August 20th is the first International Geocaching Day! You can celebrate with fellow geocachers at an event near you or simply mark the day by finding a geocache. Anyone who finds a cache or logs an "attended" for an event will receive the International Geocaching Day souvenir. If you are in the Seattle area, we hope you will be celebrating International Geocaching Day with us at the annual Geocaching Block Party.